Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum çok sık uyumak istiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum çok sık uyumak istiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum çok sık uyumak istiyor
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2010 Saat 22:48

Merhaba Kadir Bey

7 aylık 9 kilo ağırlığında 72 cm boyunda bi oğlum var.çok hareketli bi çocuk.gündüz çok sık uyumak istiyor.bazen 1 -1,5 saat uyuyup uyandıktan yarım saat sonra tekrar uyumak istiyor.gündüz böyle bi uyuma alışkanlığı var.neşesi keyfi iştahı yerinde.doktorumuz ferro sanal ve multitabs vermişti.şimdi ise multitabs yerine balık yaağı kullanalım boyu kemikleri gelişsin diyor.
--oğlum kansız olabilir mi çok uyumak istediği için
--çok hareketlilik çabuk yorulmaya neden olabilir mi
--boyunun uzaması yeterli değilmi ki balık yağı verdi.6.ayında 70 cm idi.bu ay 2 cm alıp 72 cm olmuş.zaten 7 aylık henüz

Düzenleyen helin - 21 Şub 2010 Saat 12:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2010 Saat 15:25
Balık yağı gereksiz.. Sizin için pahalı , doktor için "avantalı"... Çocuğunuz kansız değil, kansız çocuk aşırı miskin olur, yerinden kalkmaz. Sadece "Multi-Tabs verin yeter.
Yukarı Dön
acemkizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2010 Saat 23:01
hocam farkındayım çok soru soruyorum ama sizden başka güvenebileceğim bir dr çıkmadı dahaSmile
 ben siz kan damlası önermediğiniz için dr ların her defasında kullan demesine rağmen hiç kullanmadım. geçen aylarda  polivit diye bir vitamin yazmışlardı onuda kullanmadım fakat şu multitabs kullanalım mı takip ettiğim kadarıyla bunu öneriyorsunuz. kızım 8,5 aylık 9 kilo ve 71 cm.

hakkınızı helal edin. iyi akşamlar.

Düzenleyen acemkizi - 24 Şub 2010 Saat 21:06
Yukarı Dön
acemkizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2010 Saat 13:58

hocam farkındayım çok soru soruyorum ama sizden başka güvenebileceğim bir dr çıkmadı dahaSmile

ben siz kan damlası önermediğiniz için dr ların her defasında kullan demesine rağmen hiç kullanmadım. geçen aylarda  polivit diye bir vitamin yazmışlardı onuda kullanmadım fakat şu multitabs kullanalım mı takip ettiğim kadarıyla bunu öneriyorsunuz. kızım 8,5 aylık 9 kilo ve 71 cm.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2010 Saat 22:31
Boyu kilosu gayet iyi, Vitaminlerden birini kullanın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.