Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum emmeyi reddediyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlum emmeyi reddediyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 552
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum emmeyi reddediyor
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 19:01

arkadaşlar ben rejim yapıp biraz kilo verdim 8 kilo kadar ve sütüm azaldı.. oğlum da uğraşmak istemedi sanırım ve iki gündür ne kadar aç olursa olsun emmeye yanaşmıyor ağzına bile almıyor.. sağmak işe yarar mı? gerçi on gün bile yok yaşına ama biraz daha emse iyi olurdu.. pompa ile sağmak için geç mi kaldım anneler? yardım...

Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 19:36
Ben emziren annelerin diyet yapmasını uygun bulmuyorum.Naçizane fikrim bu...Sütünün azalmasıda bence diyettendir...Israrla emzirmeye çalışırsan sütün gelir.Ama 1 yaşına girecek keseyim diyorsan sen bilirsin arkadaşım.Ama bence ne kadar emzirirsen bebek için kardır...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 20:01
canım keşke diyet yapmasaydın..sütün azalmış ve az geliyosa bebeğin çok yorulmuş ve vazgeçmiş olabilir..eğer biberon kullanıyosa sağ tabi ama emdikçe daha randımanlı gelir süt pompayla aynı sonucu alamazsın..1 yaş erken gibi kesmek için ama tabi bu benim fikrim..kzım 1 buçuk yaşında ve hala emiyoLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 01:05
canım sakın ama sakın onun kazanmasına izin verme. benim oğlum daha 4 aylık ama emmiyor. çünkü o emmeyi reddettikçe ben ısrar etmeyip mama verdim aç kalmasın diye ve sonuçta zaten az olan sütüm tamamen kesildi oğlumda emmeyi bıraktı doğal olarak. bence kaç yaşına kadar merse emsin faydası olur zararı olmaz.
Yukarı Dön
saliha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 552
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 00:55
evet arkadaşlar ben de oğlumun emmeye devam etmesini istediğim için sordum bu soruyu.. birden emmeyi kesen oğlum bugün birden emmeye başladı tekrar şükür.. cvplarınız için teşekkürler yine de.. emebildiği kadar emsin inşallah bebeklerimiz..
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 01:09
Orjinalini yazan: saliha saliha Yazdı:

evet arkadaşlar ben de oğlumun emmeye devam etmesini istediğim için sordum bu soruyu.. birden emmeyi kesen oğlum bugün birden emmeye başladı tekrar şükür.. cvplarınız için teşekkürler yine de.. emebildiği kadar emsin inşallah bebeklerimiz..
Çok sevindim tekrar emmeye başlamasına.Smile
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 01:51
Benim oglum 6,5 ay emdi. 1 hafta kadar bir süre ilac aldigim icin ara vermek zorunda kaldim. Ondan sonrada 2 gün ugrasmama ragmen emmedi, bende biraktim. Aslinda bende emdigi kadar emdirmek istiyordum, ama bunu daha cok emdirmeyi sevdigim icin, bebegime cok yakin oldugum icin ve de büyük oglumu 6 aydan sonra calismaya basladigim icin memeden ayirmak zorunda kaldigim icin istiyordum. Doktorlar bebeklerin ilk 6 ayda anne sütünü almalarinin cok yararli oldugunu söylüyorlar, detayli olarak faydalarini yazmaya gerek yok, hepimiz biliyoruz zaten. Ama 6 aydan sonra emdirmenin bebek acisindan, yani sagligi, beslenmesi vs. acisindan cok fazla önemli olmadigini söylüyorlar. Simdi 1 yas memeden ayirmak icin erken diye duyunca sasirdim. Tabi bende üzüldüm oglum emmeyi birakti diye ama doktorum kendi egonu tatmin etmek icin bebegi zorlama dedi. Acaba ben erken mi pes ettim?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.