|
oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2023 Saat 00:36 |
Kadir hocam oglum 5 yasini yeni doldurdu. 2018 ekim dogumlu,gectigimiz senelerden bu yana alt islatma prblemimiz var. Bu sadece gece uykusunda oluyor sıklıkla ya sabah karsi yada uyuduktan 2.5 3 saat sonra oluyor haftada 1 2 kez mtlaka gece uykusunda altina tum idrarini yapiyor.eger o uyuduktan bi kac saat sonra veya sabaha krsi uyandirip wc goturursek ancak ozaman rahat ediyorz Dha oncede blirtmistim pipi ucu darligi vardi. Hocam 2.sorumda 2 gun once 38.5 atesi vardi ses kisikligi ardindan boguk oksuruk smdide islak gbi oksurugu var,herzaman oksuruktn snra solunum skntisi yasar kaburgalari coker nefes alirken. Durum yine solunum skntisina donecek gbi korkuyorum. Kulakgmi dayayarak srtini dnledgmde sanki karin gurultusu gbi garccc guurc gbi sesler gliyor. Kulagmi dayamadanda nefes aldgi sirada o kayma sesi gbi bi ses gliyo gaart diye ates yok. Not.her gttgmz dr ya astim yada solunum yolu hassas diyor
Düzenleyen yamaninannesi - 14 Eki 2023 Saat 01:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk cocuk veya Aile hekimlerine inanmayin ve SAKIN verdikleri ilaclari kullanmayin.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi mutlaka okuyun. Gece icin: Bulabilirseniz, Minirin sprey kullanin. Aksamlari her iki burun deliklerine birer 'fis' yaoilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|