Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oğlum Öğrenebilir mi dersiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOğlum Öğrenebilir mi dersiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 15:43
meryemcim çok haklısın canım daha çiş demeyi bilmez bez açılacak diye sıkabilir kendini daha çok küçük benim doktorum erken çiş öğrenen bebeklerin daha sonra bıraktıklarını söylemişti yani bir kaç sene sonra idrarını tuvalete yapmayabilir doktorun ne der bilmiyorum ama bence çok erken
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 332
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 15:45
Orjinalini yazan: byzkz byzkz Yazdı:

zorlatılmadığı sürece problem olmayacağını duymuştum bi uzmandan...benim kayınvalidem de oğullarını bu şekilde erkenden alıştırmış

ama tabi şu da var çişi geldiğinde size söylemeyi bilmeyip bezi açılınca yapmaya şartlanırsa idrarını tutmaktan kaynaklanan bi problem olabilir...benim görüşüm...

Clown
Bunu hiç düşünmemiştim. Araştırıp sormak lazım. Teşekkürlerrr...

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 332
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 15:46
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

meryemcim çok haklısın canım daha çiş demeyi bilmez bez açılacak diye sıkabilir kendini daha çok küçük benim doktorum erken çiş öğrenen bebeklerin daha sonra bıraktıklarını söylemişti yani bir kaç sene sonra idrarını tuvalete yapmayabilir doktorun ne der bilmiyorum ama bence çok erken
Doktorumuza da  soralım bakalım. Bu bilgileri alıp tecrübelerden faydalanmak güzel.

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 15:52
bende öğretmeye çalışıyorum ama yapmıyor maalesef uvalette asla yapmıyor , lazımlık aldım oturmuyor, ille de bez Confused
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 16:50
valla ne diyim maşallah.. ben de oturak almayı düşünmüştüm. hem kend doktoruma sordum hem de Özlem hanıma.. her ikisi de bana eğer oturmak istiyor ve yapıyorsa oturtun.. sadece oturmak istemediği zamanlarda zorlamayın dediler.. bence bebeğin şikayetçi değilse devam et..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 16:58
Ben lazımlık aldım oyuncak etti. Parçalarını söküp takıyor, içine arabalarını dolduruyor... Çiş yaptıramadım henüz orayaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 18:14
Valla canım maşallah diyorum 41 kere ama sonrasını da iyice araştırmak lazım keşke Benal Hoca olsaydı da sorsaydık. Cevabı heyecanla beklerdim.
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 18:37
Ben bebekken bezi sevezmişim.Sürekli çıkarmaya çalışırmışım.1 yaşında bezi hiç zorlanmadan bırakmışım.Kızımda 14 ayın içinde aynı şekilde bezi hiç sevmiyor.Acaba tuvalet eğitimine başlasam mı diye düşünürken çocuk gelişimci arkadaşlarıma sordum.Anne benim çişim var diye çocuğun tuvaleti söylemesi gerektiğini bunun da en erken 18 aydan sonra olacağını çocuğu kesinlikle zorlamam gerektiğini,erken eğitimin çok yanlış olduğunu söylediler.Çocuğun psikolojisi etkilenebirmiş.Hatta birinin kızı 2,5 yaşında daha yeni bezi bıraktı diğeri yeni eğitime başladı.Bende 4-5 ay daha erteledim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.