Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumu kreşten geri almak istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlumu kreşten geri almak istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berke_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumu kreşten geri almak istiyorum
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2012 Saat 01:02
mrb benim oğlum mayıs 2007 doğumlu bu sene kreşe başladık ilk başlarda hiç ağlamadı birkere benden ayrılırken ağladı sonra gayet normaldi ama daha sonra öğretmenimiz değişti ve oğlum kreşe gitmek istemedi ağlaya ağlaya 1 hafta inatla gönderdim ama gitmek istemiyorum korkuyorum diyor ve kreşte olan şeyleride bize anlatmıyor karnım ağrıyo diyo giderken eve geldiğinde agresif oluyo genelde bu kreş yeni açılan bir yer ve oğlumu ben bu kreşten almak istiyorum ikinci dönem göndermezsem oğlum için bi problem olurmu seneye zaten anaokuluna başlıycak anaokulundada problem yaşarmıyım sizce ben bu konuda ne yapmalıyım bana doğru yolu gösterirseniz çok memnun olurum şididen teşekkür ederim :)
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2012 Saat 22:32
Merhaba, belki yarım gün ya da haftada 2-3 gün giderek yavaş yavaş uyumu arttırılarak devam etmesi sağlanmalıdır. Yeni bir yuva sonra seneye tekrar değiştirmek yerine bunu deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.