Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oglumun boyu hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoglumun boyu hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Konu: oglumun boyu hakkında
    Gönderim Zamanı: 28 Eki 2012 Saat 00:57
hocam 2 ay sonra boyunu tekrar yazın demıstınız 96 degıl 99 cm mıs oglum tastamam 2 ay once ve suandada 99 cm yanı degısen bısı yok boy kazanımı yok artı 14 kg a dustu zayıfladı yanı.gataya goturmustum en son.tam kan sayımı ve ıgf yapıldı.dr bana gore tahlıller normal ama yınede endokrın hocamıza gostermelıyız.sız oncelıkle 1 hafta boyunca ne yedı kac kasık yedı sabah oglen aksam yazın getırın oncelıkle bı beslenme sorunumu var bakalım dedı.oglum kres cocugu yedı dedıklerıne ınanıyorum ama genel anlamda baktımda hakıkaten eksık cok.ornegın domates salatalık marul uzum yanı meyve ve sebze yemıyor.kuru baklagıller et tavuk balık  sut yumurta tuketımı var sadece.e kresın aylık yemek planına baktım kahvaltıda ayda 4 kez yumurta cıkıyor.sebze cok az cogunlukla makarna sımıt kapuska kek zeytın peynır meyve cayı.yanı zaten eksık yıyen ve azınlıkta yedıgı seylerıde gun ıcerısınde kreste bulamayınca ortaya beslenme bozuklugu cıkıyor.bayram dolayısıyla 4 gundur evde cocuk valla yuzune renk vucuduna dırılık geldı.kahvaltıda mutlaka yumurta verıyorum 1 kalıp neredeyse peynır 1 bardak meyve suyu zeytın yemıyor.bugun yumurtasını domateslı yaptım reddettı.bende tavuk cılek yemıs ondan rengı kırmızı olmus dedım yedı.aslında cılekte sevmez ama danoneyı yıyor.vısne sevmez vısne suyu ıcıyor.dr ozellıkle koyu renklı sebzeler kara lahan ve marul kırmızı lahana yemelı demıs.bende cok yemek secerdım cocukken.kırmızı mercımek pılav makarna ve yumurtayla buyudum.et balık agzıma surmezdım annemın boyu 148 babamın boyu 175 ama abım 180 ben 166 hanı anne baba boyu ortalaması genler vs.kafam karıstı be yahu.kılosu ıcın pedıasure alsam sutle ıcermı acep.sutu sade ıcıyor ama denesem kılosu ıcın bı faydası olurmu hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118774
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2012 Saat 05:40
Zeytin cocuk gidasi degildir. Fakir-fukara katigidir.  Sebzeleri de bosverin, meyva yediginde ayni gidalari alir. Esas; et, sut, sutlu gidalar, yumurta, deniz mahsulleri, meyva  ve tahilli gidalara onem verin. Kirmizi lahanadan gelecek hayir, Allahtan gelsin.  Gunluk sut miktari; en az 600ml. olsun, daha fazla icerse daha da iyi olur. Yumurtayi hergun yiyebilir. Domatesli yumurta da neyin nesi!! Yap, kiymali, sucuklu veya pastirmali, olmadi omlet seklinde ver. Amerika kesfedilmeden evvel memlekette domatesmi vardi? Genede kilo aldiramazsaniz, Sipraktin dusunebiliriz.
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2012 Saat 12:51
hocam yazdıklarınızı yuksek sesle esımede okudum guluyoruz.gecenlerde keloglan cızgı fılmındekı uzun kısa olan huysuza cok sebze yedıgı ıcın uzun oldugunu soylemıs.kız kardesım oyle dıyor.bendende cvp gecıkmedı:uzun cok sebze yemıs uzun vede SALAK olmus.huysuz cok et yemıs orta boylu ve akıllı olmus hahaha:)))KizBebek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118774
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2012 Saat 17:34
KizBebekKizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.