hocam merhaba ;
ne zamandır aklımda olan bir konuyu size sormak istedim! oğlum 2010 nisan doğumlu ..15 kg ve 94 cm .. gelişimi yerinde ... yemek konusu önceden hiç sıkıntı yaratmazken artık tam bir işkence oldu ama benim asıl merak ettiğim oğlumun normal hasta olmadığı zamanlarda bile yorulunca tıkanıp öksürük krizine girmesi...yazın daha iyi gözlemleme fırsatı bulabildim ... burun akıntısı ve ya öksürük yokken oğlum yaşıtlarıyla az bir koşmaya kalsın daha onların yarı mesafe yol katetmeden kenarda tıkanıp , öksürük krizine giriyor ve normal hasta olmadı zamanlarda da oluyor ... oğlum zaten çok hareketli bir çocuk değil... örneğin oturduğumuz semtte biraz yokuş var azcık yürüsün o yokuşu hemen tıkanıyor ya da 3.katta oturuyoruz elinden tutup destek vererek çıkartığımız halde bile tıkanıyor...yaklaşık 3 senedir sizi takip ediyorum ... sadece basit ateş düşürücüler haricinde hiç ilaç kullanmadık o da çok mecbur kalınca kullandık.. kan ilacı deseniz ona keza hiç kullanmadık ve ya vitamin almadık... oğlumun ciğerlerinden hiç hırıltı gelmiyor , özellikle son zamanlarda iyice dinler oldum o tıkanmalar olduğunda ama ne olduğu konusunda da karar veremedim..sizce bizim durumumuz ne? lütfen bizi yönlendirebilir misiniz? doktora gitmemiz gerekiyor mu ? artık korkar olduk doktorlardan saçma sapan ilaçlar yüzünden.....