Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumun huysuzlukları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlumun huysuzlukları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumun huysuzlukları
    Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 17:06
23 aylık oğlumu bugün pedegoga götürdüm huysuzluklarından dolayı.  birtek su ve kum haricinde diğer oyuncaklarla 5 dk dan fazla oynamıo.yaptığı huysuzlukları anlatınca hiperaktivite bozukluğu olabilceğini söyled.DOÇ. DR.EYYÜP SABRİ ERCAN ÇOCUĞUNUZA SINIR KOYMA adlı kitabı okumamı istedi ve ona göre davranmamı önerdi.siz ne düşün üyorsunuz bu konu hakkında çok teşekkür ederim cvbınız için
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119225
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2010 Saat 14:57
Pedagok, "Hiperaktivite" yani ADHD tanısı koyamaz. Bir "Psikiyatristin" görmesi gerekir. Ayrıca, hiperaktivitesi olan bir çocuk, HİÇBİR ŞEYLE 2-3 dakikadan fazla ilgilenmez.
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2010 Saat 15:33
size yalnış bilgi vermişim ağız alışkanlığı.hastanede pedagog yoktu o yuzden psikiyatris hiparaktivite bozukluğu olabilir dedi. oğlum 23 aylık ve sadece kumla çamurla ve suyla uzun süre oynuyo onun dışında hiç birşeyle 5 dakikadan fazla oynamıyoo. ama akıllı ve söz dinleyen bi çocuk sadece çok fazla ağlıyo sebepsiz yere sizce doğru tehşis mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2010 Saat 16:10
Hiperaktifler söz dinlemezler. Temiz çakıl taşlarından eve getirin ve beraber oynayın. Hiperaktif, hiçbirşey ile ilgilenmez. Otism ile de karıştırmayın. Otistikler göz teması bile kurmazlar.
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2010 Saat 16:14
BU SEFER BAŞAKA BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ OĞLUMUN AĞLAMA NÖBETLERİMİ DESEME DİKKATİMİ ÇEKEN BİŞEY OLDU. AYIN Bİ HAFTASINI SÜREKLİ HUYSUZ GEÇİRİYO.(AYRICA PSİKİYATR OĞLUM YAŞITLARININDA İLERİ ZEKADA DEMİŞTİ)BUNUNLA İLGİLİ Bİ DÜŞÜNCENİZ VARMI?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 10:14
Ebeveynlere, "- çocuğunuz yaşıtlarından daha ileri bir zekaya sahip-" denmesi, pratikte size bir şey kazandırmaz. Neticede size yukardan bir "bilgisayar" geldi. İyi veya kötü kalite olması çok önemli değil. Önemli olan içine koyacağınız "program" yani EĞİTİM dir. O çok kaliteli bilgasayarın içine kalitesiz, hele birde virüslü bir program koydunuzmu, hiçbir netice alamazsınız. Bu daha ziyade ailelerin ego su ile oynayarak, onların doktora bağlanmalarını sağlamak için söylenir.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Eyl 2010 Saat 10:15
Yukarı Dön
sdts Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 98
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 10:31
BENİM OĞLUMDADA BUNA BENZER BİR BULGU VAR HER AYIN 1 HAFTASI ÇOK HUYSUZ,MUTSUZ ONUN DIŞINDA ÇOK İYİ..OZAMANDA BENİ DELİRTİYOR.NEDİR BU DEĞİŞİMİN SEBEBİ ACABA???
sdts
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.