|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 19:39 |
Hocam ben Akdeniz anemisi ve orak Hücre anemisi taşıyıcısı Olduğum için Oğluma kan testi istenmişti, sonuçta Dr Demir eksikliği olduğunu ayrıca bir hematolojiyi göstermemizi istedi...ilaçları kullanmadım yarın hematolojiyi göstericem ama önce sizin fikrinizi almak istedim
http://i.hizliresim.com/ljyZaJ.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Thallassemia ve Orak hucreli Anemi icin, "kan sayimi" bir fikir vermez.. Bu hastaliklar icin; "Hemoglobin Elektroforezi" gerekir. Oglunuzun yasini belirtmemissiniz. Ilk sayfada Yeni Doganin Kan Degerleri yazisini okuyun, oradan yasina uygun HGB degerine bakin.
|
|
![]() |
|
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlum 45 aylık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemisi yok..
Evlenecegi zaman Test yaptirirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|