Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük burun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ascicocuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ascicocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 02:34
İyi akşamlar. Oğlum 3,5 yasinda. 3 haftadir dolu öksürüğü geçmedi. Bununla beraber burun akıntısıda var. Ama sumkuremiyor. Serumf. Coldmix balli limon veriyorum. Son beş gündür sizin eksi maileri okuyunca perebron şurup verdim sabah akşam yarım ölçek tok karnina. Şuruptan sonra öksürme seyreklesti ama daha yoğunlaşti kutur kutur denilirya. Şurubuda kestim devam etmelimiyim bilemedim.ballı limona devam ediyorum. Ateş yok. Burun tıkanıklığı devam ediyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 18:29
Perebron; oksurtucu bir oksuruk susrubudur. bellik, gerekmedigi halde Perebron'u vermissiniz. Allahtan diger oksuruk suruplari gibi ZARARLI DEGILDIR... Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.