|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egeninanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egeninanne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2017 Saat 20:59 |
Hocam merhabalar.
Oğlum 6.5 yaşında ilk okula gidiyor. 1 haftadır sabahları kalkınca hapşırıyordu. 2 gün önce burun akıntısı başladı. Dün ve bugün ise genizden balgam gelmeye başladı. Koyu kıvamlı yeşil renkli balgam. Sabah doktara götürdüm ve WBC'sine baktırdık. WBC 7.6 çıktı. DR. WBC sonucu iyi dedi. Boğazlarında ise hafif kızarıklık var dedi. Ayrıca sağ kulağında iltihap var biraz kızarmış dedi. (Çocuğun kulakla ilgili şikayeti yoktu) Sonra kulağı için KLAMOKS BID Forte 400/57 mg Oral Süspansiyon verdi. İliadin burun damlası verdi. Ayrıca Umca verdi ( Ama sizden duyduğum için Umca almadım) + Ateşi çıkabilir dedi. Çıkarsa ateş düşürücü verirsiniz dedi. Basit Grip mi? Akşama doğru öksürüğü arttı. Hocam Niye antibiyotik verdi. Kulak için mi? Bir de çocuk enfeksiyon değilse(WBC düşük) niye antibiyotik verdi diye düşündüm sonradan.!! Yeni bir sahtekarlık aşaması ile mi karşı karşıyayız. Antibiyotik şurubu kullanalım mı? Bu arada iliadin damlattık/ Bal limon veriyoruz. Ayrıca serumfiz kullanıyoruz. Ah hocam bu doktorlar yüzünden doktor kadar bilgi sahibi olmak zorunda kaldık. Allahtan siz varsınız. Düzenleyen egeninanne - 28 Ara 2017 Saat 21:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|