|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 07:41 |
Merhaba hocam 18 aylık oglum dün akşamdan beri ateşi var daha öncesinde bigün boyunca aşırı öksürük vardı boğulucak gibi oksuruyordu ama başka sıkıntısı yoktu ateşi çıkmaya başladıktan sonra kusmayada başladı ama biz normal zamanda da çok kusuyoruz âklima takıldı acaba domuz gribi mi yoksa ateşli öksürük olduğu için zatürre mi olduğu hocam eğer zatürre Ise ne yapmam lazım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip+kusma=Domuz Gribi... SAKIN:Antibiyotik/ilac kullanmayin, eski mailleri okuyun.
SAKIN: Saglik bakanliginin sacmaliklarinada inanmayin, 13 haftadan beri, her hafta: " Son hafta itibari ile artik; Grip etkisini yitirmeye baslamistir." diyorlar.. Ne bicim etki azalmasi ise!!! |
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi doktordan geldik bizim burun akıntımız hiç yok bu arada öksürük devamli değil ama başladığı zaman yarım saat sürüyor ve bazen tamamen kusuyor yada balgam çıkartarak rrahatliyor doktor çigerlerin temiz olduğunu söyledi sadece Boğazlarında kızarıklık var dedi antibiyotik vermedi ama hydriilen öksürük şurubu verdi ama ben almadım şurubu burun akıntısı yokkende domuz gribi olur mu hocam bide bu arada sadece sol gözü kanlı şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates olacak, yaninda nezle bulgulari ve bulanti olacak, o zaman Domuz Gribi diyebiliriz.
SAKIN: Hydrillin; hicbir zaman kullanmayin, oksurugu bir keserseniz, mikroplar ve ifrazat akcigerlere dolar. Bu durum: " boyunca aşırı öksürük vardı boğulucak gibi oksuruyordu ama başka sıkıntısı yoktu ateşi çıkmaya başladıktan sonra kusmayada başladı " devam ediyorsa, domuz Gribidir. |
|
![]() |
|
Verdiğiniz bilgilerden dolayi teşekkür
Ederim hocam bi sorum daha olacaktı ateşi çıkmaya başladıktan sonra huysuzlanana kadar ateş düşürücü vermiyorum dün gece 12 de fitil attım daha sonra sabah 10.30 da tekrar fitil verdim ama saat 3 ten sonra ateşi yükselmeye başladı tam 5.30da huysuzlaninca dölven şurup verdim şimdide saat 9 dan beri uyku halinde ve ateşi yükseliyor ama hiç dokunmuyorum Sürekli uyuyor ateşi çıkmaya baslayinca daha önceleri böyle uyku halimiz olmuyordu normal mi hocam bu uyku hali
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal, vucut, mikroplarla mucadele edebilmek icin, atesi cikarttirir. Benim ates ile ilgili makalelrimden birinin altinda bir ATES semasi olacak. Onun ustunu tiklayip buyutun ve inceleyin. Sag alt kisimda, ates-uyku iliskisini goreceksiniz.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan size ihtiyacimiz var ateşimiz 2. Günün sonunda tamamen düştü çok fazla müdahalede bulunmadım ateşine zaten ama bu arada öksürüğümuz de 1 gün boyunca yok gibi birseydi ama gece saat 4 ten beri hiç durmaksızın oksuruyo çok kötü oldu 8 saattir hiç durmadı ne uyku ne yemek yiyebiliyor yediği zaman da ne varsa çıkartıyor bu arada öksürük yüzünden geceden beri tam 4 kez kustu ve biraz kan var gibiydi bal limonda veriyorum sürekli. burnu hıc akmiyor ne yapacağımı şaşırdım hocam çocuk öksürük ve kusmaktan mahvoldu başka ne yapabilirim hocam yardım edin öksürürken boğulcak gibi oluyor😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bekleyeceksiniz...... Domuz Gribi geciriyor.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|