|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bykr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2014 Saat 10:12 |
Merhaba hocam oğlum yaklasık 15 gün önce krup olmuştu.tam onun gribi geçti derken 2 gün önce tekrar burun akıntısı ve hapsırık basladı ardındanda öksürük.hocam burnunu açık tutuyorum.bu gece neredeyse hiç uyumadı ve sürekli öksürdü.öksürük Hiç duraksamıyo neredeyse.iki öksürüğün arası 1 dk sürmüyo diyebilirim.bal limon veriyorum ama banamısın demedi.gece göğsüne vicks Sürdüm oda rahatlatmadı.hocam bu kuru öksürük için ne yapabilirim başka.hala o kadar çok öksürüyorki bu durumdan kendiside rahatsız olup ağlıyor :-( .oğlum 19 aylık hocam
|
|
![]() |
|
bykr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biraz önce oğlumun boğazına baktım sol taraf kızarmış ve beyaz beyaz lekeler olmuş.öksürük tam gaz devam ediyor :-(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar Grip geciriyor. SAKIN; Ilac/Antibiyotik vermeyin.
Sadece; Serum Fiz, Limonlu bal ve ColdMix ile devam edin. ANCAK; Bu arazlarin yaninda, Dil ustunde pas, agizda pis bir koku olursa, konusalim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|