|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 02:14 |
Kadir Bey merhaba;
Kızım 5 yaşında bu sene anasınıfına başladı.15 gün önce krup oldu şimdide 5 gündür seyrini sürekli değiştiren bir hastalıkla mücadelede.önce 39 dereceye varan ateşle grip gibi başladı .gece gündüz bitmeyen bi öksürükle.ateşi düştü ama burun akması ve öksürük devam etti.gözleri aktı çapaklandı.sizin önerdiğiniz gibi ballı limon cold mix kullandım.ama bu gece sıkıntılı solunumla beraber hiç geçmeyen öksürüğümüz ve 38 dereceyi bulan ateşimiz var.öksürük nerdeyse hiç kesilmiyo diyebilirim.geceleri çok fazla gündüzde devam ediyo.korkmaya başladım artık ne önerirsiniz bize.şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde hiçbişey yedirp içiremiyoruz.ballı limonu zorla günde bi kere yedirebiliyorum.bugün zorla ıhlamuruna katıp içirdim küçük bardak.çok çaresizim gerçekten .nolur bana yol gösterin
|
|
![]() |
|
Bu gece sabah olmayacak sanki.durmaksızın öksürüyo.solunumuda çok sıkıntılı.nefes darlığı çeker gibi.hafifte ateşi var.napıcam şaşırdım kaldım.ilk kez böyle oldu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Odasinin isisini dusurun.. Sicak ortamlarda daha fazla oksurur.
2- Yastigini yukseltin..Dik olarak uyusun. 3- Boyle gunlerde, gunduz fazla kosup, azmasini ve terlemesini onleyin, yoksa gece acisi cikar. 4- SAKIN; Oksuruk kesici HICBIR ilaci kullanmayin... Oksuruk sizin koruyucunuz. Cok okumaniz lazim, cok. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2014 Saat 06:56 |
|
![]() |
|
Haklısınız çok okumam lazım.çok saolun iyi ki varsınız.daha önce hiç böyle olmadı diye çok endişelendim.kaç gecedir hiç uyumuyo.boşuna doktora götürmeyelim o zaman .bu seyir normal değilmi.
|
|
![]() |
|
Kadir bey ballı limonuda yediremiyorum.napıcam bilmiyorum.nasıl iyileşicek gitgide kötüleşiyo sanki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alirsa, "saf Limon suyu" veya 3-5 dilim Mandalina yedirin. Ayni isi gorur..
|
|
![]() |
|
Gerçekten iyi ki varsınız.sizi tanımasam şimdiye kadar ne ilaçlar içirmiştim kızıma.sizden öğrenecek çok şeyim var daha.ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|