Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 02:14
Kadir Bey merhaba;
Kızım 5 yaşında bu sene anasınıfına başladı.15 gün önce krup oldu şimdide
5 gündür seyrini sürekli değiştiren bir hastalıkla mücadelede.önce 39 dereceye varan ateşle grip gibi başladı .gece gündüz bitmeyen bi öksürükle.ateşi düştü ama burun akması ve öksürük devam etti.gözleri aktı çapaklandı.sizin önerdiğiniz gibi ballı limon cold mix kullandım.ama bu gece sıkıntılı solunumla beraber hiç geçmeyen öksürüğümüz ve 38 dereceyi bulan ateşimiz var.öksürük nerdeyse hiç kesilmiyo diyebilirim.geceleri çok fazla gündüzde devam ediyo.korkmaya başladım artık ne önerirsiniz bize.şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 02:19
Birde hiçbişey yedirp içiremiyoruz.ballı limonu zorla günde bi kere yedirebiliyorum.bugün zorla ıhlamuruna katıp içirdim küçük bardak.çok çaresizim gerçekten .nolur bana yol gösterin
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 04:20
Bu gece sabah olmayacak sanki.durmaksızın öksürüyo.solunumuda çok sıkıntılı.nefes darlığı çeker gibi.hafifte ateşi var.napıcam şaşırdım kaldım.ilk kez böyle oldu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:45
1- Odasinin isisini dusurun.. Sicak ortamlarda daha fazla oksurur.
2- Yastigini yukseltin..Dik olarak uyusun.
3- Boyle gunlerde, gunduz fazla kosup, azmasini ve terlemesini onleyin, yoksa gece acisi cikar.
4- SAKIN; Oksuruk kesici HICBIR ilaci kullanmayin... Oksuruk sizin koruyucunuz.

Cok okumaniz lazim, cok.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2014 Saat 06:56
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:47
Haklısınız çok okumam lazım.çok saolun iyi ki varsınız.daha önce hiç böyle olmadı diye çok endişelendim.kaç gecedir hiç uyumuyo.boşuna doktora götürmeyelim o zaman .bu seyir normal değilmi.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:56
Kadir bey ballı limonuda yediremiyorum.napıcam bilmiyorum.nasıl iyileşicek gitgide kötüleşiyo sanki
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:57
Alirsa, "saf Limon suyu" veya 3-5 dilim Mandalina yedirin. Ayni isi gorur..
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:59
Gerçekten iyi ki varsınız.sizi tanımasam şimdiye kadar ne ilaçlar içirmiştim kızıma.sizden öğrenecek çok şeyim var daha.ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.