|
Oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayse112 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 19:53 |
Doktor bey 2 yasinda oglum 5 gundur oksuruyo doktora gittik cigerlerinin temiz oldugunu soyledi iburamin zero yazdi gecmezse diye antibiyotik yazdi antibiyotik kullanmadik burnunu temizliyorm coldmix balli limonla devam ediyoruz azalmis gibiydi ama bugun balgamli. oksuruge cevirdi atesi yok ne yapmamizi onerirsiniz propolis ve corek ootu yagi umca kullaniyoruz ek olarak.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"... propolis ve corek ootu yagi umca kullaniyoruz ek olarak. " Maasallah, ne kadar sahtekar ilaci varsa kullaniyorsunuz.. Hele UMCA, iyi kafa yapar.. Ustunde "Etanol" diye yazan madde bildigin ALKOLdur.. Ufak bir Tekirdag rakisi da ayni isi gorur!! Propolis NE??? Corek otu NE??? Bunlarla yapilmis hicbir ILMI calisma YOK.. Bir takim sahtekarlarin sirf urun satmak icin uydurduklari yalanlar…
|
|
![]() |
|
Ayse112 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
m doktor bey onlari kullanmayi birakiyoruz guvenecegimiz bir dokto bunlari oneren de gittigimiz doktorlar bagisiklik icin. peki ne yapalim bu balgamli oksuruk icin balgamli oksuruk icin gittgmz doktor israrla antibiyotige basla iburamin zero kullan diyor kullanmak istemiyorum ama ogluma zarar mi veriyorum bilmiyorm arada kaldim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok.. Ates ile fazla ugrasmayin.. Ates ile ilgili 3 makalemi okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|