Begüm hanım biraz uzun yazacağım kusura bakmayın.
Ben 2008'de doğum yaptıktan 3 ay sonra iş yerimden istifa ettim. Evlililiğimin 1 yılı dolmadığı için eş durumundan diye dilekçe vererek tazminat almak istedim. İş yerim 12 sene çalıştığım yerden bana sadece 1 milyar gibi komik bir rakkam vermesiyle mahkemeye verdim. Geçen ay sonuçlandı ben kazandım. 13 milyar faizsiz olarak ödenmesi gerekiyordu. Karşı tarafın avukatı beni arayarak anlaşalım dedim. Bende kabul etmedim. Bitmiş bir davanın anlaşması olmaz dedim.
Sonra karşı tarafa ödememiz gereken para geldi bize 1.270 tl. Benim avukatımda karşı taraıf aramış neden daha ödemediniz diye. Ödemiyoruz gelin Vakıftan ne alabilirsiniz ki masa var sandalye var demiş. Biz ödemek zorundaydık ve ödedik. Avukatımda haciz işlemi için adliyeye gitmiş ama orda Vakıf mallarına ve kişilere haciz yapılmıyacağını öğrenmiş. Bankadanda paraları çekmişler bankadada para yok. Ben bitmiş sonuçlanmış davamın parasını nasıl alacağım?. Şimdiki yeni kanunlara göre yeni kurulan vakıflara ve kişilere haciz konuluyormuş ama bu benim eski çalıştığım vakıf 1994 yılında kurulmuş. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkürler.
Düzenleyen Gülsen - 22 Oca 2011 Saat 10:59