| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
kumru
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
|
Konu: orta kulak iltihabı Gönderim Zamanı: 02 Ara 2013 Saat 23:26 |
Kadir bey merhabalar nasılsınız?arkadaşım 3.5 yaşındaki kızı için size danışmak istiyorum...bugün dr. orta kulak iltihabı teşhisi koymuş solda sıvı birikmesi var demiş. bioment antibiotik vermiş sabah akşam 1,5 ölçek 1 hafta süre ile...illiadin 3x1...tavagyl sabah akşam 1 ölçek vermiş sizce uygun mudur? çok teşekkür ederim sevgiler saygılar..
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119736
|
Gönderim Zamanı: 03 Ara 2013 Saat 00:12 |
|
O kizda boyle bir durum olsa idi, o kizin, aglamaktan; yeri-gogu yikmasi gerekirdi.
Ayrica da; Boyle bir durum, SADECE gecirilen bir GRIBIN arkasindan olabilir...O bile, gene bu yasta olmaz.
SAKIN; Iliadin harici ilaclari kullanmasinlar. Eger bir gun, cocuk anlamsiz bir sekilde, yeri-gogu yikarcasina aglarsa; Sadece, Iliadin ped. damlayi, gunde 2x2'ser damla 3 gun buruna damlatsinlar. Eski mailleri mutlaka okuyun/okusunlar.
|
 |
kumru
Altın Üye
Puanlar: 1985
|
Gönderim Zamanı: 03 Ara 2013 Saat 07:47 |
|
Kadir bey,çok teşekkür ederim....gözlerinde konjivit de olmuş .burnunu açık tutmalarını söyledim. sizin yazılarınızın sıkı takipçisiyim. birbirleri ile ilişkili burun- göz..başkasının çocuğu olunca danışmadan size doktorculuk oynamak istemedim.grip geçirmiş ..burnunu pek temizletmiyormuş...çok ağrısl olursa bactrim başlasınlar mı?dr un verdiği ilaçlar kötü niyetli dr ilscı mı?sevgiler saygılar.
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119736
|
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2013 Saat 01:08 |
|
EVET, ayni mekanizma ile, olusan odem, Oztaki borusunu kapattigi gibi ( orta kulak problemleri oluyor), "Goz yasi kanalini da" kapatabiliyor. Agridan ziyade, ates artarsa, BACTRIM BASLASINLAR.
" dr un verdiği ilaçlar kötü niyetli dr ilscı mı? "
Bilemem.. Son senelerde, artik bu tip receteler yazmak moda oldu... Atesi olan HER HASTAYA; antibiyotik, oksuren HER HASTAYA; Astim ilaclari vermek, moda halini aldi.. Hukumetin; Cok sayida ama ucuz doktor yetistirme politikasi iste bu sekilde, fayda yerine zarar vermeye basladi ama, bunu gorebilecek GOZ nerede??? Varsa, yoksa, politika ve secim kaygisi.. Bu hukumete sorarsaniz, halk yeni saglik politikasindan cok memnunmus???
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ara 2013 Saat 01:09
|
 |