|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2017 Saat 14:39 |
Doktor bey kızım 3 yaşında ve oyun hamurunu ağzında buldum. Bayağı bir 4-5 cm çapında yumruyu ağzından aldım. Yuttu mu
hiç bilmiyorum. Büyük bir olasılıkla yemedi. Diğer renklerle karşılaştırdığımda çok fazla fark yok. Ağzını temizledim. Birşey olur mu? Böyle durumlarda yoğurt yedirmenin faydası var mıdır? Şimdiden teşekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Oyun hamurlari genellikle; "KIL" yapisindadirlar,yutulmalari bir sey yapmaz.. Eskiden, ishalli hastalara; Kao-Pectin diye bir ilac icirirlerdi.. Kao= kil icindeki kaolin maddesi. Pectin=bitki posalari dir.... Ondan da eski caglarda; Girit adasindaki bir cins kil,keci kani ile yogurulup, hap seklinde her turlu zehirlenmelerde, pan zehir olarak kullanilirdi... 2- Yogurt; hicbir zehirin, pan-zehiri degildir. Tamamen halkin uydurmasidir..Birde; zararli atiklarla calisan Fabrika sahiplerinin, calisan iscileri kandirmak icin kullandiklari bir "yontem" dir.. Pahali aritma tesisi kuracagina, iscilere 3-5 kurusluk yogurt dagitarak milletin cenesini kapatirlar!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|