Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nurdan
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1769
|
Konu: Oyuncak bebeklerinizin adı:) Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 19:57 |
Ne zamandır aklımda kuzucuklarınızın ya da sizlerin oyuncak bebeklerine koyduğu isimler neler
nerden çıktı şimdi derseniz benim kızında bebekleri varda onlara isim koymak istiyorum 
farklı söyleyiş şekilleri varsa onlarıda yazalım 
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9194
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:14 |
ayşegül
ayşe
çiçek
moli
elifnaz
fatoş
burcu
uzun
çıplak
sema
canlı bebek
öykü
bu isimlerin hepsini kızım kendi koydu ..
uzun en yaramazlarıdır ona hep ceza verir nedense .çiçek yeni gözdesi  canlı bebek eve biri gelince hemen saklanmasını isterki zarar görmesin  hiç bir zaman isimlerini karıştırmaz .bebekler sırayla dışarıya bebek arabasında gezmeye çıkarılır 
birde çözmedim ama hiç bir bebeğini kıyafetiyle bırakmaz .. eve gelir gelmez hemen elbiseleri çıkarılp bir köşeye atılır .. 
Düzenleyen zehra - 24 Kas 2010 Saat 20:18
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 71786
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:33 |
|
|
 |
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 5248
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:36 |
nurdancım valla iyi fikir bende kız yok dolayısıyla bebekte yok olursa bana da fikir olur bunlar   zehra valla tuğşatın da bir kaç tane bebeği var öyle aldık oynamıyo ama hep kıyafetleri çıkıyo ben giydiriyorum tuğşat çıkarıyo bende niye böyle diyorum bak senin kızda öyleymiş  neden böyle yapıyorlar acaba ya
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9194
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:47 |
yasemincim beyaz eşya biyilğinden değil kız bu bebekler  çoğu hediye
mesela fatoş bebeği ve moli fatoş teyzesinin hediyesi . diğerleri doğum günlerinden falan bir iki tanesini biz almışızdır . en son çiçek bebeğide amcasına aldırdı .. 
ayşegül bende anlam veremedim neden böyle yaptığını . bende senin gibi ben giydiriyorum o çıkartıyor . kıyafeti çıkmayan bebeklerinden mutlaka bişeyini çıkarıyo . en kötü şapkası sabitse çekip çıkartıyo .. sence bi anlamaı varmıdır bu durumun .. pedogoğa sormak gerekimri acaba 
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3357
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 21:28 |
bizde hepsinin adi bebek :))) bi tanesi favorisi onla yatar kalkar, kre$e onunla gider herbi$eyi o yani
bi ara illa çikar diodu uzerini ama $imdilerde unuttu
|
|
 |
bertobat
Altın Üye
Puanlar: 2358
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 21:35 |
ben küçükken bir firma... barbie yeni bebek çıkarıyor adını siz koyun diye yarışma açmıştı.........hemen bende kağıdı kalemi alıp zeynep ismini yazıp göndermiştim..........sonra barbie bana fotoğrafını göndermişti.......sanırım bir kaç yıl fotoğrafla uyumuştum.....şimdi bu anımı hatırlattın bana teşekkür ederim..........
|
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
|
 |
nurdan
Altın Üye
Puanlar: 1769