Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oyuncak kardeşliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOyuncak kardeşliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Konu: Oyuncak kardeşliği
    Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 13:26
Merhabalar düşündüm de , belki evinizde artık kullanmadığınız, ihtiyacınızı karşılamayan, oyuncaklarınız duruyordur. Forum içinde de onlara ihtiyacı olan ama talepte bulunamayanlar için ses olayım dedim. Belki oyuncak kardeşliği yapabiliriz. Ücretsiz malzemeler bölümü var, orada arada ücretsiz kıyafetler görüyorum, belki oyuncak da olabilir, ne dersiniz?Smile
Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 13:43
teşekkurler kumru.ben utandım böyle bı önerı getırmeye .çok guzle olur.çocuk kıyafetı,oyuncak.Clap
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 14:34
Seve seve küçülen kıyafetlerimizi isteyen arkadaşlarıma vermeye hazırım Wink ama oyuncaklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü benim veletler kırmadan parçalamadan oyuncak oynamıyorlar LOLLOLLOLLOL erkek çocuklarının hepsinin demeyim de çogunun özelliği bu şekilde sanırım Confused en azından benimkilerin Pig
Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 14:39
ben kıyafet ve oyuncak arıyorum kuzuma.degiş tokuş yapabılırız.ama malesef karsılıgında kıyafet oyuncak veremem. ıhtıyacı olana lıf örebılırım mesela
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 15:11

kumrucum güzel fikir canım alperin kırmadığı ve şuan artık ilgisini yitirdiği oyuncakları en kısa zamanda ayırıp resimleyip ekleyecem ilgili bölümü isteyen arkadaşlar özel mesaj ile sahibinden istesin ilgili arkadaşta yollar

Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2009 Saat 01:52
kızlar merhaba.aranızda anne adayları yada çok küçük bebegı olan varsa bende de çıngıraklar var.ısteyenler bana özelden maıl atsın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.