|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceydadefne ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 13:49 |
özlem hnm uzunca bir süredir yok..benmı tam takip edemedım bilmiyorum..bu konuda aydınlatabılırsenız sevınırım ...keşke kadır bey gıbı çoookkk aktif bir psıkoloğımuz da olsa dıye bir dilekte bulunyorum. |
|
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20210&title=ozlem-hanim-hakkinda
bu linkte yazıyor neden olmadığı
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
demirfiliz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() |
yani işlerinin yoğunluğu nedeniyle yok ama biz çok özledik özlem hanımı onu desteğiyle bir çok sorunumuzu daha ılımlı daha sakin bi şekilde hallediyorduk gerçekten....
gözümüz yollarda.....bu arada özlem hanımda belli aralıklarla cevap yazıyordu ama önemsiyordu çok teşekkür ediyoruz tekrar ve en kısa zamanda bekliyoruz....
|
|
papatya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|