|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2017 Saat 16:39 |
Saygıdeğer hocam 18 aylik erkek bebegime kilo almadığı ve çok kaka yaptığı için sizin tavsiyenizle pankreoflat başlamıştım faydasını gördüm ancak eşimin baskısıyla çocuğu çocuk alerjiye götürdüm orada yapılan tüm testler negatif yani alerji yok.ben de sizin tavsiyenizle kullandığım bu ilacın ise yaradığını söyledim şimdi de ter testi istediler hocam.kistik fibrozis diye bir hastalıktan şüphelenilen. Hocam bu hastalık zaten topuk kanıyla bakılmıyor mu.çocuk zaten ilk dört ay güzel kilo da almıştı şimdi kafam çok karışık hocam sizce bu hastalık ve mıdır oğlumda. Siz bu durumun geçici olduğunu söylemiştiniz. Sadece size guveniyoRum hocam çocuğu deneme tahtası yaptılar .
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diyeyim!!!! O doktor; "Kargadan baska kus bilmiyorki" .... Boyle aptalca islerle ugrasmayin... Kistik fibrosisten suphelenebilmek icin, 1- Once cocukta cok sik solunum yolu hastaliklarinin olmasi gerekir... 2- Acik tenli, sarisin, mavi gozlu olmasi gerekir... Size hep soyluyorum.. Takmayin su cocuk doktorlarini.. Bu yasta; ne allerji olur, nede allerji testleri yapilir... Tam bir SAHTEKAR!! Ama ne yaparsiniz, boyle millete , boyle doktorlar yakisiyor ve tercih ediliyorlar... Ben niye Amerikaya goc ettim saniyorsunuz??? |
|
![]() |
|
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Benim oğlum sarışın ve renkli gözlü ama hiç solunum sıkıntısı çekmedi.ben de bunu söyledim ama doktorlar sadece akciğeri değil pankreası da etkileyebilir dediler.fakat ben bu ilacı kullandığımı söylemeseydim bu ihtimal hiç akıllarında yoktu hocam.ben ilaçla iyileşme olduğunu söyleyince bu ter testini istediler.ne yapacağımızı şaşırdık hocam.bunu söyleyenler araştırma hastanesinde proflar hocam.
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzak durun!!! Bu kadar da CAHIL olanini gormemistim... Siz Turkiye'deki Prof.lari, dunya capinda Prof olduklarinimi saniyorsunuz??? Birbirlerini Docent, Profesor yapiyorlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|