|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2017 Saat 14:40 |
Hocam merhaba 51 aylik kizim 3 aylik iken isaret parmagini emmeye basladi ve hala da uykuya dalma esnasinda ve uyku sirasinda emmeye devam ediyor. Bu durumu size 3 aylik iken danismistim. Emzik tutmadigini da eklemistim. Cevabinizda yanlis hatirlamiyor isem 3-4 yasina kadar emme davranisi olabilecegini, sayet bu yastan sonra devam eder ise sorun teskil edecegini soylemiştiniz. Ustelik bir eliyle sacina dokunup diger el parmagini emme davranisi gosteriyor. Hareketli, konuskan bir cocuk . Damak yapisi iyice bozuldu. Ne dediysek bu davranisi birakamiyor. Uyuyamiyorum diyor. Benim ogrenmek istedigim nasil vazgecirebilirim? Sayet doktora goturmem gerekirse hangi branstaki cocuk doktoruna goturmeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|