Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - paylaşmama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpaylaşmama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
echo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: paylaşmama
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2009 Saat 14:24
merhabalar benim 2,5 yaşında bir oğlum var.çalışıyorum oğluma ablamın kızı bakıyor. benim sorunum oğlum birisi birşey alsın eline hemen onu istiyor vermezse başlıyor ağlamaya ablamın kızına  söylüyorum her istediğini yapma bırak ağlasın diyorum oda ya teyze ağlamasın kıyamıyorum ben ona diyor.oğlum kızlarla pek geçinemiyor ama kendi cinsinle gayet güzel oynuyor ablamın kızı çok fazla şımarttı oğlumu şimdide herşeye ağlıyor birşey almadığın zaman ağlıyarak yaptırmaya çalışıyor.çok huysuz bir çocuk kimseye kendini sevdirmiyor öptürmüyor babasına bile öptürmüyor kendini çok hareketli bir çocuk bebekkende hiç durmazdı halende öyle.ne yapabilirim lütfen yardım edin.iyi çalışmalar
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 23:08
oğlunuz artık kreşe verme yaşına yaklaşmış. en geç gelecek yıl kreşe verbilirsiniz. bu sorunların çoğu kreşte çözülür. kreş öncesinde de oyun gruplarına götürebilir ablanızın kızı
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.