Kadir Bey Merhaba,
İkiz kızlarımdan biri 28.01.2010 da PDA kapatılması operasyonu oldu,anjiyo olarak yapıldı,oldukça başarılı olduğu söylenen operasyon sonrası çok çabuk toparladı ve keyfi yerindeydi ancak dün sabah kahvaltı yapmadan önce kustu,gün içerisinde biraz huysuzluğu dışında herhangi bir problem olmadı.Akşam da gece saat 01:00 civarında uyandı,ateşi 38 derece civarındaydı,ayağımda uyudu ancak devamlı vücudu seyirir gibi sıçradı ve ayağımdan yatağa bıraktığımda uyanıyordu.Ateşi bugün çok hafif var ama başka herhangi bir belirti de yok,öksürmüyor,burnu akmıyor.
Geçirdiğimiz operasyonla ilgili birşey olup olmadığı konusunda doktoru aradım ancak ulaşamadım,bu arada doktora herhangi birşeye dikkat edip etmemiz konusunda sorular sormuştum ancak sadece göğsüne sert darbe almaması gerekli dedi,enfeksiyon konusunda birşey söylemedi?Hastaneden bir de bize bir kart verdiler her doktora gidişimizde göstermemiz gerektiğini söylediler,antibiyotik kullanımı ile ilgili ama detaylı anlatmadılar,ne dersiniz,grip mi olacağız acaba?
Biraz uzun oldu ama sizden başka doktora da bu kadar ayrıntılı sorup cevap alamıyorum,teşekkürler...