Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - peditus
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpeditus

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FATi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Konu: peditus
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2010 Saat 15:42
Kadir bey merhaba oğlum 27 aylık olacak 10 gündür hasta peditus ve multimix veriyorum sadece geceleri ara ara ateşi çıkıyor  10 gündür süt dışında hiçbir şey yemiyor çok zayıfladı yüzü kaşık kadar kaldı çikolatayı bile parçalıyıp atıyor yemiyor ekmek bile yemiyor
 genel durumu aslında iyi sayılır halsiz olmasına rağmen oynuyor koşuyor tabi huysuzlukta var
bayılıp düşecek diye korkuyorum  mama aldım sütünün içine karıştırıp veriyorum öksürüyor ballı limonlu su içiriyorum burnu akıyor geceleri kapanıyor ser.fiz. damlatıyorum
 bide en önemlisi dilinde yaralar var pamukçuk değil  asit dökülmüş gibi oyuk oyuk olmuş dili sanki sigara yanığı gibi
aslında memeden kestiğimden beri çok sık  dili böyle oluyor mikostatin kullanıyorum geçiyor tekrar çıkıyor bir yıldan fazladır dili böyle şuandada daha kötü durumda yememesini sebebi bu olabilir mi ne yapabilirim
sadece süt içerek nasıl iyileşecek yada daha mı kötü olacak
lütfen yardım edin ilginiz için çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118118
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2010 Saat 11:38
Peditus, öksürüğü kesecek ve hastalık göğüse inecek.Vermeyin.. Dilindekiler yara değil, "Coğrafya dil" dediğimiz bir farklı dil yapısıdır. Ayrıca "Pamukçuk" ilk 1. ayda görülür, bu yaşlarda olmaz. Sadece süt içmesi bile yeterli, zira süt içinde her türlü gıda var..Grip tedavisi için eski maillere bakın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.