Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - persentil altı boy
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

persentil altı boy

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zynpaydnn_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zynpaydnn_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: persentil altı boy
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:33
hocam merhaba kızım 9 aylık 8.5 kilo 64.5 cm, anne 158 baba 168 cm, besinlerin genel olarak tadına baktırdım ama ek gıda başlamadım, aktif olarak emziriyorum, persentilin altında kalan boy uzunluğu için ne önerirsiniz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117607
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:45
Doğum kilosu ve boyu yazılmamış, yorum yapamam. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 21:46
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zynpaydnn_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Saat 35 Dakika önce Saat 22:09
bunları eksik yazdığımı hatırlayıp eklemek için girmiştim ki cevabınızı gördüm hocam, hemen ekleyeyim doğum kilosu 3080 doğum boyu 49 cm, ayrıca hala emeklemiyor ve hiç dişi çıkmadı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 59 Dakika önce Saat 08:45
200 gram fazlası var.
Boyu kesin yanlış ölçülmüş!! 
Evde kendiniz terzi mezürü ile ölçüp bana yazın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zynpaydnn_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Saat 57 Dakika önce Saat 10:47
sağlık ocağında böyle ölçülünce eve gelip kendim de ölçmüştüm hocam doğru ölçmüşler :(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 27 Dakika önce Saat 12:17
Yüzünün "vesikalık" şeklinde bir resmini gönderin.
1- Anne sütü ne kadar aldı?
2- Şu anda günde ne kadar süt -sütlü gıda tüketir?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zynpaydnn_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 36 Dakika önce Saat 13:08
https://hizliresim.com/84ro3bt

sadece anne sütü alıyor, ek gıdaya başlamadım, her acıktığında emziriyorum 2-3-4 saatte bir 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zynpaydnn_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 35 Dakika önce Saat 13:09
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.