|
Pestisit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 7 Dakika önce Saat 23:21 |
Hocam kendimizden geçtik cocuklara ne yediricez şaşırdık kızım bugün ağladı çilek al bana diye ortalık bir pestisit gidiyor bir avuç kadar aldım yıka yıka orası ayrı stres biraz yedi çocuk yurtdışında tanidiklarimiz bizim ülkeler tr meyve sebze almıyor diyor....hemde yasaklı tarım ilaçları kullanan üreticiler var mis sadece sebze meyvede değil kuriyemiste yediremiyoruz :-(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdiye kadar kim zarar görmüş!!
Bazı Doktorlar utanmadan TV lere çıkıp, salak salak pestisitlerin Otizm yaptığını bile söylüyorlar!! Otizm; anne karnında oluşur!! Hiçbir sağlam çocuk, sonradan TV seyretmekle, pestisitlerle Otistik filan OLAMAZ! Çok meraklılarsa; hamilelikte Parasetamollü ilaçların etkilerini araştırsınlar! Ben o meyva ve sebzeleri yıkayıp, yiyorum. Yabancı ülkelerde, bizim meyva ve sebzeler yerine hangi ülkeninkileri satılıyor? Ayrıca da, bizim üreticiler; pestisitler yerine NİYE sulandırılmış "Acı sos" kullanmazlar ki!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 7 Dakika önce Saat 09:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|