|
Peteşi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberkk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 34 Dakika önce Saat 20:15 |
Merhaba hocam kizim 3,5 yasinda 105cm boyunda 19,5kg daha once hep kan tahlillerini atmistim size iki tane sorunumuz var.
1-) resimlerini ekledigim gibi koltuk alti cevresinde ve dirseklerinde genelde tutup kaldirdigimiz yerlerinde peteşiler çıkıyor , dirsektekiler 1-2 günde koltukaltı çevresi 2-3 günde geçiyor 2-)mart ayinda grip oldu o zamandan beri burnunun ic orta duvari disariya akmayacak sekilde , sumugu lekeyelecek oranda kaniyor, nazalnem kullaninca geciyor, 1 gun birakinca nazalnemi sonra birakinca yine ertesi gunu oyle oluyor, disariya cikan birsey yok ama nokta nokta yara gibi oluyor burnunu ici sumugu kanli yapiyor eser miktarda. En son kan tahlilleri iyiydi mart ayindakiler size iletmistim zaten o zamandan beri bu iki durum devam ediyor ne yalabiliriz. Serum fizyolojikle nemlendirmek yetmedi nazalnem diye birsey onerdi doktorumuz onu suruyoruz. Denizede girdi cikti cok ama gecmedi. Düzenleyen canberkk - 5 Saat 42 Dakika önce Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117462 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastalık değil. Damar yapısı hassas.
Aynı sebeple burun içi damarlarda da, hassasiyet olabilir. Sulfahrin burun kremi deneyin.
|
|
![]() |
|
canberkk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam tabi biz arastirma yapinca kan hastaliklari vs yaziyor size yazili olarak kan tahlillerini atmistim ama gorsel olarak gostermek istedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|