|
Pfapa Sendromu / Tekrarlayan Ateşli Hastalık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
beyzoska
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Pfapa Sendromu / Tekrarlayan Ateşli HastalıkGönderim Zamanı: 13 Kas 2023 Saat 18:55 |
|
Merhabalar Kadir Hocam, 4 yaşında kızım var özellikle son 1 Yıldır her ay ateşleniyor, acile götürüyorum boğaz enfeksiyonu denilip antibiyotikle geri gönderiliyor, en son 15 Ekim de hastalandı götürdüm antibiyotik verildi 5 gün kullandık 25 Ekim de tekrar ateşlendi tekrar götürüp nasıl böyle olduğunu sordum dirençli hastalık olduğu söylenilerek tekrar antibiyotik verildi kullandım ve 10 gün sonda tekrar ateşlendi. Ateşli hastalık süresince ağız yaraları da oluyor. Bu gün kesinlikle gereksiz antibiyotik vermeyen bir hekime götürdüm, beta testi yapıldı negatif çıktı, daha önce de beta testleri negatif çıkmıştı, bu gün gittiğim hekim bunun Pfapa sendromu olabileceğini söyledi ve bu gün tek doz iğne yapalım eğer Pfapa ise ilaca tepki verir ve iyileşir yarın tekrar konuşalım dedi. Kızım iğneden sonra şaşırtıcı bir şekilde biranda iyileşti. Bu hastalık hakkında hiç bir fikrim yok. Tanı koymak için bunlar yeterli midir? Ne yapmam gerekiyor? Tedavisi mümkün müdür? Önerileriniz nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler
Düzenleyen beyzoska - 13 Kas 2023 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2023 Saat 19:41 |
|
Siz; hic bu assagilik sarlatanlarin 4 seneden beri HIC Grip teshis ettiklerini gordunuz mu???
Bu assagilik doktorlar, ya Asim, Allerji gibi sacma teshislerle halki dolandirirlar, ya da, her ateslendiginde, antibiyotik verirler. Dunyada bunlar kadar assagilik doktorlar yoktur! PUST, Kortizon ignesi yapiyor sizi sahte iyilik hali ile aldatiyor! Sabit Forum kisminda: bir uyemizin yazdigi "Tesekkur ve 1 yillik tecrubelerim" adli yaziyi okuyun, o zaman anlarsiniz nasil dolandirildiginizi! Cok okumaniz lazim. Baya saglam kaziklar yemissiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|