Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
selmatem
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
|
Konu: pfapa Gönderim Zamanı: 17 Eki 2013 Saat 20:49 |
boğaz enfeksiyonundan ateşlendi oğlum..3 günde antibiyotikle geçti.2 ay geçti yine ateşlendi 10gün sürdü size yazdım tahlil sonuçlarını gösterdim öpücük hast var dediniz...40 gün geçti yine ateşlendi 2 gün bekledik sonra dra gittik boğazı kızarmış ve şişmiş dedi.pfada olabilir pradnol tozu meyve suyuna karıştırıp içirin dedi gecerse pafadr dedi verdik ateş hemen indi bidahada cıkmadı?yani bu pfadamı oluyor?pradnol atagı sıklaştırıyormu?verelimmi her atakta zararlımıdır?havale gecmişimizde var...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118703
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2013 Saat 02:38 |
Prednol; Kortizon oldugundan, verdiginiz anda vucudun enfeksiyona tepkisi bastirildi ve enfeksiyon belirtileri gorulmez oldu. Yoksa, hastalik iyilesmedi.. Modern hokkabazlik.... Bir daha sefere, boyle atesi oldugunda, bir Kan Sayimi yaptirin, WBC degerine bakalim...Eski mailleri okuyun.
|
 |
selmatem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2013 Saat 08:11 |
dr bize vücutta enfeksiyon varsa ateşi kesmez pradnol dedi sadece pfapa ise keser dedi oyüzden yaptık...eski maillerinizi tek tek okudum saolun hocam
|
 |
selmatem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2013 Saat 09:47 |
bugünde ciğerden ciğerden öksürmeye başladı. eşimde keşke antb başlasaydık diye kızdı..
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2013 Saat 18:11 |
Atesi varmi?? Yoksa, zaten antibiyotik gereksizdir.. Atesi varsa, bir kan sayimi yaptirin.
VEYA: Agizina bakin; cok pis bir koku yoksa, dili pasli degilse, antibiyotik gerekmiyor demektir.
|
 |
selmatem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2013 Saat 14:47 |
ateşi yok çok şükür burun akıntısı ve içerden öksürük
|
 |
selmatem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2013 Saat 14:54 |
peki dr bey pradnol her durumdaki ateşi kesermi
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2013 Saat 22:02 |
Hayir, her durumda atesi kesmez..
Enfeksiyonlara karsi; bagisiklik sistemini baskilar, Enfeksiyonlari maskeledigi icin, enfeksiyon arazlarini, atesle birlikte baskilar. Siz, bu Kortikosteroidler sayesinde, hastaligi goremezsiniz ve gerekli tedavi veya onlemlerde gecikirsiniz.
Bilhassa bizim sarlatan doktorlarin, Grip'te, Kortizon kullanimi sonucunda, ates olamadigindan bagisiklik sistemi calismaz, hastalik ilerler, goguse iner, o sagladigi 3-5 gunluk "sahte iyilik halinin" arkasindan cocuk hastanelik olur, "Hava verme" sacmaliklari, Astim ilaclari, Aero-Chamberler,spreyler ile hastalik uzar da, uzar. Sizlerde, "-Aman ne ilgili doktorlarimiz var, nasilda yavrumuzu acilen hastaneye yetistirdiler, acil havalar verdiler- ", diye teselli bulursunuz..
Biliyormusunuz, bazi aileler, bu yapilan sahtekarliklardan nasilda memnunlar!!Bir bilseniz.
|
 |