|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
fundapdr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir deneyin.. Nibulen krem olabilir.
|
|
![]() |
|
fundapdr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
Hocam diğer kremi sürmeye devam edeyim mi ? Thiciollini? Bu nibulen kremi de günde iki kez süreyim? Son sorum : hocam tablo mantara mı benziyor? Çok sağolun,siz olmasaydınız ne yapardık bilemiyorum,çok çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Thiocillin'in hicbir yarari olmayacak. Tablonun; mantara benzedigini siz soylediniz, ben emin degilim,. O yuzden kremi "Bir deneyelim" dedim..
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhabalar,nubilen kremi 3 gündür kullanıyorum toplamda 6 sefer kızarık bölgelere sürdüm ancak yayılıyor gibi hocam sol tarafta da benekler oluşmaya başladı,bir de hocam kuyruk sokumunda da kızarıklık ve pullanma var ıkı gündür,ne yapacağımı şaşırdım hocam ,ne kadar sürede etki etmesini bekleyeyim? Doğduğundan beri aynı bezi kullanıyorum ilk defa başıma geldi,bezini değiştirmeme gerek var mı? Günde bir sefer yarım banyo yaptırmaya çalışıyorum,altını yarım saat açık bırakmaya başladım.başka yapabileceğim bir şey var mı,hocam bu nedir...yeni resimler yollayacağım.iyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 21 Mar 2014 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 21 Mar 2014 Saat 22:59 |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 21 Mar 2014 Saat 23:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|