Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pipide beze ve bir kaç soru(alerji,vitamin,balık)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpipide beze ve bir kaç soru(alerji,vitamin,balık)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nazlı_murat_ege Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: pipide beze ve bir kaç soru(alerji,vitamin,balık)
    Gönderim Zamanı: 02 Şub 2010 Saat 01:40
merabalar kadir bey,size bir kaç sorum olacak

1:oglum şuan 15 ayık pipisinin ucunun 1 cm gerisinde beze seklinde bir kabarıklık oluşmuş  ve ucunda kızarıklık var.doktora götürdük enfeksiyon kapmış diye antibiyotik verdi 5 gün kullanın birde ucuna zeytinyag sürün.geçmez ise yine getirin dedi.zeytinyag sürüllmesi dogru olurmu.acaba geçmez ise yapılması gereken başka bir şey varmı.

2: oglumun karnında kızarıklıklar oluştu doktor alerji olmuş.ve yumurtayı haftada 1 kez verin şekerli yiyecekler vermeyin dedi.hatta mandalina ve portakal yedirmeyin dedi.ben yumurtayı her gün veriyorum ve mandalina ve portakal suyundan taze olarak hergün içiriyordum.bunlarda dolayı alerji olurmu acaba.kaç aydır verdigim yiyecekler birden alrji yaparmı. eger olursa ne zamana kadar vermeyecegim acaba

3:doktor bey birde ben oglum 1 yaşını doldurduktan sonra vitamin vermemeye başladım multi-tabs acaba şimdi devam etmem gerekirmi

4:oglum çok iştahsız bütün yemekler zorla yediriyorum.birde çook hareketli. boy 79 kilo 9200 acaba çokmu zayıf.birde balık falan yedirmiyorum daha gün içerinde sütlü yiyecekler çok yedigi için zehirlenme olayları ne kadar dogru bilmedigim için.acaba yedirsem bir sorun olurmu diye terettütte kalıyorum.balık yagı versem ii gelirmi yoksa balık mı yedireyim

5:son olarak oglum geceleri çok uyanıyor.gündüzleride fazla uyutmuyorum.acaba bu aralar bir kaç diş birden çıkıyor azı dişleri falan ondan olabirmi.geceleride uyandıkca emzirmeyi bıraktıgım için,meme çatlakları oldugu ve geç iyileştigi için zamanla 2 ay önce bıraktım.geceleride biberonla süt veriyorum toplam 250 ml kadar.vermem ii olurmu acaba.aslında yeniden emzirmeye başlamak istiyorum ama oglum emmez ve süt gelmez diye başlamadım :(

biliyorum biraz çok soru sordum ama bir kaç zaman önce sormak için erteledigim soruların hesi bugüne denk geldi.şimdiden cevaplarınız için çok teşekür ederim kadir bey.

birde kadir bey her defasında degişik bir doktora gidiyoruz biz devamlı gittigimiz bir doktor yok daha dogrusu sizin gibi ii bir doktor bulamadık henüz.acaba sizin önerebileceginiz ankara'da bir doktor varmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2010 Saat 15:40
1-Sünnet derisi altında gördüğünüz, "kuru fasulye" görünümündeki oluşum, "smegma" sıvısı olup, sünnet derisinin yapışıklığını gideren faydalı bir salgıdır,iltihapla yakından uzaktan bir ilgisi yoktur, hiçbir şey(zeytinyağı dahil) yapmayın.
2-Allerjiye benzemiyor. Allerjide döküntü harita gibi olur.. Tek-tek nokta tarzı allerjik döküntü olmaz.
3-Vitamin 1 yaşından sonra şart değil. İsterseniz verin.
4- Balık ve sütü beraber tüketmemek, musevilikte vardır, müslüman iseniz yiyebilirsiniz...
5-Dişler rahatsızlık vermez. Gece istediği kadar süt içebilir.
6- Dr. Uğur Karagöl..417 37 30
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.