|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2017 Saat 23:54 |
kadir hocam, 22 aylık oğlum 20 gündür geçmeyen pişiği var. her altını açtığımda sabunlu sıcak suyla yıkıyorum yıkayıp kuruladıktan sonra ,eczaneden 9 gr borik asit aldım 300 ml suya karıştırdım, sonra pamukla borik asit solisyonundan sürüyorum, 10 gün aralarda sebamed pişik kremi kullandım günde iki kerede hipokort kullandım (eczanelerde ultralan pomat ve ultralan krem bulunmadığı için sizin tavsiyenizle hipokort almıştım) daha sonra desitin mor kullanmaya başladım, desitini her sürdüğümde oğlum en az yarım saat ağlıyor kendini yerden yere atıyor, yine günde iki kere hipokort kullandım, bir arada hipokort yerine dermotrosyd kullandım, ne yaptıysam oğlumun pişiği geçmediği gibi poposunun her tarafını kaplamış durumda, oğlum günlerdir canı yanıp çok ağlıyor, başka ne yapmam lazım kadir hocam, şuan çaresiz durumdayım, yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim, her daim dualarımdasınız, rabbim her daim razı olsun sizden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar uzun sure olan pisikler; mantarlasir!! dermoTrosyd; Mantar ilacidir. SebaMed ile Nibulen kremi karistirip surun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|