|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halea ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2018 Saat 12:33 |
Kadir Bey merhabalar,
Size kendim için yazıyorum. 1. Ben 37 yaşındayım. 2008 yılında, sol gözümde baş ağrıları ile gelen pitoz oldu. 1 hafta hastanede yattım. Hiç bir hastalık bulgusuna rastlanmadı. Myasenia Gravis dahil. Bu 2011 lere kadar sürdü. Sonrasında kendiliğinden toparladı. 2013 te hamileliğim esnasında, bu sefer sağ gözümde pitoz oluştu. Regl iken, viral enfeksiyonlu isem veya başım ağrıyor ise belirginleşiyor. Tekrardan başvurdum. Testlerim negatif(Myasteniz Gravis), kan tahlilim ve emg sonucum. Tedaviden sonuca gideceklerini, damar yolu ile mestinonun kuvvetlisini vereceklerini söylediler. Daha öncesinden 1 hafta mestinon denemiştim ve hiç düzelme olmamıştı. Ne tavsiye edersiniz veya nereye yönlendirirsiniz? Çok teşekkürler 2. Baş ağrım muhtemelen migren. Ayda 2 kez oluyorum, yine hormonel sebeplerden. Migrende akupunktır tedavisi hakkında ne düşünüyorsunuz, tıp buna halen çözüm bulamadı mı? 3. 2 ay önce 1 ampul D vit içmiştim. Fakat şu an ölçümüm 25, yani çok düşük. 1 ampul daha içeceğim? İlginiz için çk teşekkürler |
|
halea
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Myastenia degil.. Olsa idi; beraberinde butun vucutta; asiri adele zayifligi olurdu ve Mestinon verilmesi ile saniyeler icinde duzelme olurdu.. 2- Botilizmus olabilir. Bilhassa, ev yapimi Sucuk, Salam gibi islenmis etlerin yenmesi ile olur. 3- Horner Sendromu olabilir, ayni tarafta: Ptozis ile birlikte, Goz bebeginde daralma ve yuzun o yarisinda az terleme vardir. Akciger filmi cekilmelidir, tumor olabilir. 4- Nadiren; Hashimoto tiroiditi olanlarda da gorulur.. (Eaton-Lambert Sendromu etc.) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|