Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pnömoni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpnömoni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 691
Mesajın Direkt Linki Konu: pnömoni
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2012 Saat 21:58
hocam siteden ayrılığınız için çok üzülmüştüm onun için de bakmıyordum geçmiş yazılarınızı okumak için baktım çook mutlu oldum tekrar teşekkürler bizi yanlız bırakmadığınız için
9 aylık oğlum var   inanılmaz geniz akıntısı vardı dün gece ateşlendi 38.1 falan dı çok fazla çıkmadı öksürük de vardı ılık su veriyorum rahatlatır diye ama nefes alırken içinden hışırtı gibi ses geliyordu aile hekimine gittik ciğerler dolmuş dedi kalx 125 mg ve asist mukolitik pediatrik şurup verdi bunlar işe yararmı hocam 2 oğlum daha var hiç başımıza gelmemişti birde  bu pnömoniye sebep nedir?neden olmuştur?diğerlerine bulaşırmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119037
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2012 Saat 18:09
Asist, bronslarda spasm yapacagi icin daha kotu olacak. Gormeden, cigerlerini dinlemeden bir sey soylemem zor. En iyisi, bir kan sayimi yaptirin, WBC degeri yuksek cikarsa, sadece antibiyotige devam edin, dusuk ise, Grip demektir, benim anlattiklarimi yapin.
Yukarı Dön
ilknur duman Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 23:30

iyi akşamlar dr.bey sitenizi zaman zaman takip ediyorum ilk defa yazıyorum.soruma gelince 3ş5 yaşında kızım var.pazar gününden beri hasta sürekli  ateşi vardı 3-4 saate bir ateş düşürücü içiriyordum geniz akıntısı var burnu da su gibi akıyordu gözlerinden de yaş geliyordu.acile gittik antibiyotik peditus ateş düşürücü verdi bogazları kızarmış dedi.p.tesi uzman dr götürdük kontrol amaçlı sinüzüt olduğunu söyledi antibiyotige devam edin dedi ve bitince bir şişe daha yazdı kullanın dedi actifed  okyanus suyu verdi.şimdi ateşi düştü fakat gün içersinde 1 defa çıkıyor 38.2 olunca şurup veriyorum düşüyor. bugün salı akşamı ve öksürük başladı yatmadan önce süt içti sanırım o yüzden çoğaldı ama gün içersindede öksürük vardı.sinüzüt nasıl tedavi edilir sizce doğru ilaçlar mı kullanıyoruz sizin yorumlarınıza güveniyorum o yüzden danışmak istedim .teşekkürler ii ççalışmalar

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119037
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 03:57
Her bogaz enfeksiyonunda "Sinusler" de tutulur. Ozel bir tedavi gerekmez. Ayni kulak hadiselerinde oldugu gibi; 3 gun , Iliadin ped. damla gunde 2x2 ser damla her iki burun deligine damlatmaniz yeterlidir. Eski mailleri de okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.