|
Popoda kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 298 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Saat 50 Dakika önce Saat 21:04 |
Kadir bey daha öncede yazmıştım size oğlum 5 yaşında ishal olmuştu ishalden sonda poposunu silerken peçetede bayağı kan vardı siz ishallerden sonra olabileceğini söylemiştiniz ..internetten bakınca polip olarak karşıma çıkıyor korktum biraz ..2.5 yaşındayken de bu durum olmuştu ama o zaman poposunda çatlağı görebiliyordum şimdi çatlak göremiyorum..sormak istediğim 2 hafta oldu toplamda iki hafta içinde 4 kere popoda kan kan gördüm ve bugünkü bayağı fazlaydı ..ne önerirsiniz önereceğiniz herhangi bir krem yada ilaç varmı..şimdiden çok teşekkür ederim saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Polip veya meckel divertikü olduğunda, her gün kanama plur.
LÜTFEN; Türk doktorlarının internet ortamında yazdıkları sağlıkla ilgili bilgilerini okumayın. Onların tamamı sizleri korkutarak doktorlara koşmanız için yazılıyor. İngilizce biliyorsanız; NIH, CDC, WHO gibi kuruluşların yazılarını okuyun. Hatta; CDC'nin yayını olan: MMWR yayınına abone olun. Benim önemli kaynaklarımdan bir budur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Saat 2 Dakika önce Saat 08:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|