|
Popoda şiddetli kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
OzgurunBabasi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2023 Saat 17:53 |
Hocam merhabalar, oğlum Kasım 2018 doğumlu, 25 kg, 118 cm boy.
Bu yaşına kadar bezli dönem de dahil olmak üzere hiç pişik olmamıştı. Dün kaka yaptıktan sonra bir anda popom acıyor dedi ve resimdeki görüntüyü gördük. Hemen sildim poposunu bir şey çıkmadı temizdi. Evde eskiden kalma lanolinli pişik kremi sürdüm. Sabah da tekrarladım. Ama hiçbir iyileşme gozlemlemedim. İstemsiz bir kaşıntı olmadı hiç. Sadece duş esnasında kaşınıyor dedi. Sonrasına krem sürünce kaşıntı gitti dedi. Sanki bir tabaka deri gitmiş gibi. Eski yazılarınızda hipokort sürün veya eau borik yaptırın demişsiniz. Size sormadan herhangi bir şey yapmak istemedim. Ne yapmam uygun olur hocam. Kurt veya enfeksiyon olma ihtimali var mı? Düzenleyen OzgurunBabasi - 04 Ara 2023 Saat 18:13 |
|
![]() |
|
OzgurunBabasi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada kaşıntısı olduğunu ve kendisinin baskıladığını fark ettim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hipokort merhem, her temizlikten sonra surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Tamamdır hocam değerli cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu görüntüdeki pişik mi? Daha önce görmediğimizden affınıza sığınarak soruyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Hocam kusura bakmayın,
hipokort etraftaki kızarıklığı aldı. Ancak anus çevresinde hiç etki etmedi. Anus çevresi çok şiddetli halde kızarık ve yer yer açık yara şeklinde 2 mm boyutunda parlak renkli noktalar var. Oralara sürünce kaşınıyor diye ağlamaya başlıyor. Kurulayıp açık bırakınca geçti diyor. Ama açık yaralar hiç kapanmıyor. Ne yaparsak yapalım bir çare bulamadık. Ayrıca kakasını tutmaya başladı. Başka bir öneriniz olur mu?
Düzenleyen OzgurunBabasi - 05 Ara 2023 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "yara" gibi olan bolgeye, her actiginizda, Hametan merhem surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Hametan alıp deneyelim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|