|
Popodan kan gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İpekhanim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Saat 59 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İpekhanim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 28 Dakika önce Saat 10:02 |
Hocam merhabalar. 1 buçuk aylık bebeğime sütüm yetersiz geldiği için doğduğundan beri formül mama kullanıyordum. Başta sorun yoktu ama 1 buçuk aylık olduğunda 1 hafta boyunca kanlı kaka yapmaya başladı geçer diye bekledim ama daha sonra poposundan 4 kez ceviz büyüklüğünde canlı kırmızı renkte kan geldi. Sade kan olunca korktum hastaneye götürdüm 4 gün boyunca bütün tetkikleri yapıldı ve sonuç olarak süt ve süt ürünlerine alerjisi tanısı koydular. Bana diyet verildi bebeğe alerjik mama raporu çıkartıldı. Bebeğim diğer formül mamayı gayet iyi içiyordu ama bu alerjik mamayı değiştirmeme rağmen içmiyor içmek istemiyor çok az içiyor doymadığı için hep memede kalmak istiyor istedikçe emziriyorum ama sütümde artış olmadı. Beni üzen durum aç kaldığını düşünmek alerjik mamayı kullandığımızdan beri kilo alımı olmadı sabit kaldı şu an 2 ay 11 günlük ve 5 buçuk kilo. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk doktorları, maalesef; "allerji takıntılı" dırlar! Onlara göre her şey, allerjidir.!
Allerjiler, hiçbir zaman barsak kanaması yapamazlar! Bu tamamen Türk doktor uydurmasıdır. Normal mamayı kullanırken, sulandırmada bir hata yapıyor olabilirsiniz. Bu şikayeti, koyu mama yapar! 1- Mama ölçeğine, tıka-basa mama konulmayacak. Mama Tozunu, kutunun ortasından alın ve bir bıcak sırtı ile bastırmadan "silme" olacak şekilde kullanın. 2- Her 30ml suya 1 ölçek mama olacak şekilde sulandırın. 3- ÖNCE suyu biberona koyun, sonra mama tozunu ilave edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Saat 13 Dakika önce Saat 13:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|