Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Popodan kan gelmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Popodan kan gelmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İpekhanim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İpekhanim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Popodan kan gelmesi
    Gönderim Zamanı: 16 Saat 28 Dakika önce Saat 10:02
Hocam merhabalar. 1 buçuk aylık bebeğime sütüm yetersiz geldiği için doğduğundan beri formül mama kullanıyordum. Başta sorun yoktu ama 1 buçuk aylık olduğunda 1 hafta boyunca kanlı kaka yapmaya başladı geçer diye bekledim ama daha sonra poposundan 4 kez ceviz büyüklüğünde canlı kırmızı renkte kan geldi. Sade kan olunca korktum hastaneye götürdüm 4 gün boyunca bütün tetkikleri yapıldı ve sonuç olarak süt ve süt ürünlerine alerjisi tanısı koydular. Bana diyet verildi bebeğe alerjik mama raporu çıkartıldı. Bebeğim diğer formül mamayı gayet iyi içiyordu ama bu alerjik mamayı değiştirmeme rağmen içmiyor içmek istemiyor çok az içiyor doymadığı için hep memede kalmak istiyor istedikçe emziriyorum ama sütümde artış olmadı. Beni üzen durum aç kaldığını düşünmek alerjik mamayı kullandığımızdan beri kilo alımı olmadı sabit kaldı şu an 2 ay 11 günlük ve 5 buçuk kilo. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz :( 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 14 Dakika önce Saat 13:16
Türk doktorları, maalesef; "allerji takıntılı" dırlar! Onlara göre her şey, allerjidir.! 
Allerjiler, hiçbir zaman barsak kanaması yapamazlar! Bu tamamen Türk doktor uydurmasıdır. 
Normal mamayı kullanırken, sulandırmada bir hata yapıyor olabilirsiniz. Bu şikayeti, koyu mama yapar!
1- Mama ölçeğine, tıka-basa mama konulmayacak. Mama Tozunu, kutunun ortasından alın ve bir bıcak
 sırtı ile bastırmadan "silme" olacak şekilde kullanın. 
2- Her 30ml suya 1 ölçek mama olacak şekilde sulandırın. 
3- ÖNCE suyu biberona koyun, sonra mama tozunu ilave edin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Saat 13 Dakika önce Saat 13:17
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.