Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23832
Tarih: 16 Haz 2025 Saat 08:55

Konu: kusma
Mesajı Yazan: zuhaldeniz
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 10 May 2010 Saat 11:29
iyi günler doktor bey
30 aylık bir oğlum var dün gece ateşlendi (sizin dedğiniz yapıp hemen ateş düşürücü vermedim) sabah karşı ateşi düştü..sabah kahvaltısını yaparken kustu..ishal yok.şuanda ateşi de yok.gayet i ama devalmlı böğürüyor...birde ağız kokusu var..size gçen mailimde de  beta bakteri şikayeti olduğunu yazmıştım ve sizin önerdiğiniz deposilin iğneyi yaptırmıştım..acaba şuan tekrarlamış olabilirmi.. şuan da ne yapmalıyım.....

-------------
zuhalgirgin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 May 2010 Saat 14:50
Strep-A testini yaptırın, "Pozitif" çıkarsa, iğneyi yaptırın..

Mesaj Tarihi: 10 May 2010 Saat 15:30

doktor bey

bu böle nezamn kadar sürecek..yani bu durum tekrarlarsa hep aynı işlemi yapıcam...(ğlum iğneden çokk korkuyor o yüzden biraz endişeleniyorum:(

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 10 May 2010 Saat 15:34
Pozitif çıkarsa, işin şakası yok, çok ciddi sonuçları olabilir..Lüzumsuz yere iğne yaptırmamak için test gerekli..

Mesaj Tarihi: 11 May 2010 Saat 14:10
doktor bey merhaba
dün tahlil yaptım dediğinz gibi strep a testi .sonuç negatif çıktı?şuanda oğlum iyi ama hala biraz ağız kokusu var...biraz da boğazda hafif kızarıklık.dilinin üstü beyaz...ne yapmalıyıom doktora götürmeliyim yoksa kendiliğinden geçer mi?

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 21 May 2010 Saat 02:19
Strep testi negatif olduktan sonra gerisi onemli degil. Atesi yoksa, bir tedavi gerekmez..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat