Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Biberon Emzikleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3396
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 00:17

Konu: Biberon Emzikleri
Mesajı Yazan: piar
Konu: Biberon Emzikleri
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2007 Saat 00:39
Merhabalar Erkin Bey... Oğlum ayın 27 sinde 5 aylık olacak ve ben şimdiye kadar sanırım biberon emziklerini steril ederken yanlış yaptım.Biberonlarla birlikte tencereye koyup öyle kaynattım.Ama öğrendimki su kaynadıktan sonra emzikleri koyup 5 dakika bekletmek gerekiyormuş.Şimdiye kadar yaptığım bu yanlışın zararları nelerdir?
2 tane açılı polikarbonat biberon 1 tanede cam biberonumuz vardı.Ama kaynata kaynata polikarbonat olan biberonlar deforme oldular.Bu yüzden yenisi almak istedim ama hep 0-6 aylık yazıyordu.Önümüzdeki ay 6 olacak ama yinede şimdi 0-6 olanını kullanmalıyım diye düşünerek geniş ağızlı olanlardan aldım.Peki 6 aylıktan sonra biberona 2 numara biberon emziği alıp takabilirmiyim yoksa 6 aydan sonra kullanılan biberonlardan mı almalıyım? Uzun oldu kusura bakmayın ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler değil mi:)Şimdiden teşekkürler......

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2007 Saat 09:06
Gülay Hanım Merhaba,

Öncelikle hassas davrandığınız için teşekkür ederim. Zira amacımız sorgulayan ve soran annelerin sayısının artmasını sağlamak. Polikarbonat biberonlar, benim burada daha önce bahsettiğim sizin de tecrübe ettiğiniz üzere fazla kaynatılınca deforme oluyorlar. Bunun yanında özellikle kauçuk emzikleri gereğinden fazla sıcak suda bıraktıysanız emzikler çürümüş olabilir. Bu emzikleri her kullanımdan önce iki ucundan tutup tüm kuvvetinizle çekip,uzatın. Emzikte gözle görünü bir değişiklik varsa kullanmayın.
Biberonun ucuna 2 numara biberon emziğini takıp, kullanabilirsiniz güvenle. Başka bir biberon almanıza gerek yok.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat