Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tekrarlayan ateş ve kulak agrisi ve duyma problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59346
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 21:40


Konu: Tekrarlayan ateş ve kulak agrisi ve duyma problemi
Mesajı Yazan: Mustuyıldız
Konu: Tekrarlayan ateş ve kulak agrisi ve duyma problemi
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2018 Saat 04:26
Iyi aksamlar kadir bey 3 gün önce atesli viral enfeksiyon geçirdik 9 gun surdu.2 tur illiadin kullandım kulak agrisi için.serum fiz.kullanıyordum. şimdi 37.8 ates ve kulak agrisi ile uyandı.serum fiz yaptım kulak agrisi geçti ama ateş 38.2 devam ediyor.hocam  bactirim baslamalimiyim.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Mustuyıldız
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2018 Saat 05:44
Hocam bactirim ne zaman baslamalimiyim.birde bu sekilde yinelemesi normalmi .3.tur iliadine başladım.atesi düştü.ne  zamana kadar illiadin turuna devam etmeliyim.
Hocam birde bu süreçte duyma problemimiz basladi. Tv.çizgi filmin seslerini çok açmaya başladı. Sesi çok fazla dedigimize azken duymadığını söylüyor .zamanla duzelirmi.(5 yas 19 kilo)

Birde kulak agrisi ile ateş olma sebebi ve daha sonra illiadin damlatinca geçmesinin teknik sebebi nedir acaba..


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2018 Saat 19:10
Kulak agrisi + Ates oldugunda Bactrim baslayin.
Gerisini okuyun.   


Mesajı Yazan: Mustuyıldız
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2018 Saat 21:52
Hocam tekrar ates 38.2 gibi olup kulak agrisi olunca bactirim başladım.2 kere kullandiktan sonra bir daha atesi cikmadi 5 gün 2x1.5 ölçek kullaniyorum. (5 yas 19 kilo)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat