Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen Öksürük ve Burun tıkanıklığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75935
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 16:32

Konu: Geçmeyen Öksürük ve Burun tıkanıklığı
Mesajı Yazan: Fmg
Konu: Geçmeyen Öksürük ve Burun tıkanıklığı
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2023 Saat 09:19
Kadir Hocam merhaba. Sizin nerdeyse butun yazdıklarınızı bıkmadan usanmadan okudum ve 3 yaşındaki oğluma uygulamaya çalışıyorum. 2-3 aydır devam eden burun tıkanıklığı, akıntısı  ve geçmeyen balgamlı öksürüğü var. Bazen ateşi çıksada genelde ateşi çıkmadan devam ediyor bu durum.Bal + limon karışımını 2 haftadır sabah aksam veriyorum. Sabah ve akşam yakasına cold-mix damlatıyorum.Çok fazla tıkanıklık olursa serum fizyolojik ile temizleyip , aspire cıhazı ıle mukusu çekiyorum ardından illiadin pediyatrik sıkıyorum.1000 lik  D vitamini kullanıyorum. Türk doktorlarına götürmüyorum.Alerji ilacı kullanmıyorum. Sıcak buhayapıyorum. Nefes alısveriste ses yok, hırıltı yok. Ateş 37.5-38 oluyor bazen üzerine çıkmıyor. Daha ne yapmalı hocam ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2023 Saat 17:58
hicbir sey! 38 ustune "ates" denir.

Mesajı Yazan: Fmg
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2023 Saat 23:01
Hocam size 2 sorum daha var. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için bactrim onerirmisiniz? 2. Sorum sinüzit için öneriniz varmı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2023 Saat 02:27
Durup dururken onermem!!  Oyle bir sey olsa, Turkiye'deki BUTUN cocuklara verilir. Oyle bir sey YOK! 
Sinuzit icin; Iliadin DAMLA, sirt ustu yatar ve bas asagi sarkar durumda damlatin. Gene 5 gun, gunde:2x2'ser damla.
Damla bulamazsaniz, spreyi damlalikli bir siseye bosaltip kullanin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat