Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

1aydir süren kasinti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55195
Tarih: 15 Ağu 2025 Saat 11:33

Konu: 1aydir süren kasinti
Mesajı Yazan: feylesof_sule
Konu: 1aydir süren kasinti
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2016 Saat 20:54

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2016 Saat 20:58
Merhabalar kadir hocam size daha öncede uyandiran kasinti basliginda danismistim o gunden beri oglumun kasintilari bi turlu bitmek bilmedi o kadar ki geceleri uykusunu bolmeye devam etti.dus aldirma,odasini ustunu serin tutma,nemlendirme,keseleme her seyi denedim gecmeyince doktora goturduk ve bize alerji oldugunu soyledi.bazen bu resimdeki gibi kirmizi benekler olusuyo bazen de kabuk kabuk kuruyo ama kasinti hic bitmiyor.ne yapacagimizi bilemedik artik cok asiri huzursuz olmaya basladi.bide siz bakar misiniz acaba oglumuzun bu durumu nedir?? Resim cok net degil ama yetersizse tekrar gonderebilirim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2016 Saat 21:32
1- Cocugun simdi yasi kac?
2- Bu dokuntuler; yer ve sekil degistiriyormu??
   Yer ve sekil degisiyorsa, Allerjik Urtiker dokuntuleridir.

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2016 Saat 21:53
Hocam oglumuz 21 aylik.yer ve sekil derken soyle oluyo bazen boyun bolgesinde yogunlasiyo bazen gogus ya da karninda bazen kollarda yani yogunlugunda artip azalma oluyo.hatta bazen tamamen kayboluyo ama kasinti devam ediyo.bu durum sizin sorunuza bir cevap olabilir mi acaba.   
Bu arada daha bugunku diger maillerini inceledim ve oradaki bir resimde alerjik urtiker dediginiz arkadasa benzemiyor bizdekiler,daha kucuk sîk ve puturluler

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2016 Saat 21:58
Bide hocam sekil olarak hep ayni ve genelde kulak altlarinda boyunda goguste ve karinda oluyo bazen bacaklara yayiliyo.ayrica kafasi da cok kasiniyor

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2017 Saat 04:05
Urticaria pigmentosa; olabilir. Bu hastalikta da; Zyrtec surup ise yarar..

Gunde 1 defa 1 olcek(5ml) verin.

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2017 Saat 21:37
Hocam gözlemlerimiz devam ediyor ve alerji uzerinde yogunlasarak su siralarda abur cubur atistirmalarini kestik,bikac gundur yumurta vermedik simdilik iyiye dogru duzelme var.yalniz bu arada dikkatimizi bisey cekti belki size sacma gelecek ama ailecek durumu cozmeyi takinti haline getirdigimizden size danismak istedim.biz burnuna hastaliktan dolayi duzenli serum fiz.damlatiyorduk ve tikaniklik ileri derece olunca bikac gundur onu kesip illiadine gectik.illiadini 3 gun kullanip serum fiz.e dondugumuzde sanki kasiniyor gibi geldi,acaba vucutta asiri tuz fazlaligi da kasinti yapar mi yedigi gidalardaki tuz oranlariyla da birlikte dusunulurse.uzun oldu ama derdimize care aramamizdir niyetimiz son olarakta hocam kefir tuketimi alerji yapar mi

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2017 Saat 00:51
Olmaz... Serum Fiz demek; kandaki tuz konsantrasyonuna es degerde tuz demektir. Oyle bir sey olsa idi,
gunde 1-2 litre damardan Serum Fiz verilenlere olurdu..

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2017 Saat 00:57
Peki kefir hocam??

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2017 Saat 01:13
Serum fiz ile Kefir ne alaka!!! Ikisi, birbirinden apayri iki madde...
Yogurt kadar etkilidir, baska da bir ustunlugu yoktur.

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2017 Saat 01:15
Sanirim yanlis anlasildim tek basina kefir alerji yapar mi demek istemistim hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat