Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lutfen.yardim edin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60982
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 01:55

Konu: Lutfen.yardim edin
Mesajı Yazan: seyla.gazi
Konu: Lutfen.yardim edin
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2018 Saat 17:56
Hocam size nezaman soru sorsam mutlak geri donus aldim cok tesekkur ederim.kizim tam 2 yasinda 10.5 kilo dogdugundan beri cok ama cok eziyetli ilk baslarda gaz dediler sonra kolik sonra bir filme girdi ilacli reflu dediler reflu ilaclari verdiler sonra toparladik en.azindan yemek yemek.bir nebze olsun duzeldi ama simdi aklimi oynatmak uzereyim bir cocuk surekli aglar mi ates yok hastalik bildigim kadariyla yok akranlari mutlu ama o hep agliyor bir cocuk aglayarak daha nekadar sure kalkar akranlariyla karsilastirmayayim diyorum engel olamiyorum gece her saat basi kalkiyor aglayarak nolur ben cok yoruldum neyapacagimi sasirdim yemek problem uyumak problem aile hayatimiz duzenimiz enerjimiz keyfimiz yiprandi lutfen cevap verin ben ne yapayim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2018 Saat 19:33
1,2kg eksigi var..
1 hafta : Sipraktin surup, gunde:2x1 olcek verip, sonucu yazin. 

Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2018 Saat 20:33
Hemen yarin basliyorum hocam cok sagolun cok tesekkur ederim

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 18:28
Kadir bey size nekadar teşekkür edeyim bilemiyorum bana bir hafta sonra durumu bildirin demiştiniz çok şükür geceleri uyuyor kızım yemek konusunda da biraz daha iyi en azından tabağı görünce kaçmıyor oyunla şarkıyla yedirebiliyorum daha keyifli kilo ve boy olcturemedim ama sayenizde iki yıl sonra ilk defa deliksiz bir uyku uyudum şimdi ne yapayım hocam ilaca devam edeyimmi

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 19:26
3 gun ara verin, tekrar eski haline donus olursa, Sipraktin'e tekrar baslayin..
Anladiniz mi simdi;  Niye Turk doktorlari bu ilac dan hic hoslanmazlar??? 

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 19:44
Tamam hocam gelişmeleri tekrar bildirecegim çok sagolun

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2018 Saat 18:59
Merhabalar hocam ilaca üç gün ara verdiğimizde yine eziyete yememeye gece uyanmalarina başladık ben bir müddet daha bekledim sonra tavsiyeniz üzerine yeniden başladım bıçak gibi kesildi şikayetleri artık yemeği kendi istiyor uykular saatli ve düzenli gün içinde daha keyifli aklıma takılan sorular ise beni m çocuğumda bilmediğim bir alerji durumu varda bu ilaç mı iyi geliyor hocam kilo aldığınında ben dahil herkes farkında tartıda 11 geliyoruz ama daha toplandı sanki şimdi ne yapayım hocam ilaca devam etmelimiyim?

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2018 Saat 19:24
Allerji ile alakasi yok… 3 gun aralarla istediginiz kadar kullanin.. 
3 gun aralardan birinde, duzelme oldugunda, ilaci kesin. 

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2018 Saat 19:25
Teşekkürler hocam

Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2018 Saat 21:22
Hocam sizi de rahatsız ediyorum ama  umarım bu son sorum olur 3gun arayla sipraktin kullanmaya devam ediyorum şimdi yine kullanmıyoruz ara verdik kızımın iştahı artık iyi ama gece uykusu berbat enaz dört yada beş kere uyanıyor eziyet ediyor çırpınıyor birde şu sıralar burnu tıkalı geniz akıntısı var iki gece atesliydi ama sizin önerileriniz doğrultusunda hiç bir ilaç vermeden atlattık şimdi sadece uyku problemi için de olsa ilaca devam etmelimiyim birde kızımın baş parmağının tetik parmak olduğunu ameliyat olması gerektiğini  ve genel anestesi olacagini öğrendim ameliyat öncesi ve sonrası bu ilacı ne şekilde kullanmayalim

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2018 Saat 03:51
Ameliyat durumlarini mutlaka, en az  iki cerrahtan (sizin durumunuzda Ortopedi doktorundan) fikir almak 
uygundur. 
Ameliyat oncesi sipraktini kesin. Uykusuna da yardimci olur.

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2018 Saat 07:44
Teşekkürler hocam

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2018 Saat 01:34
Hocam iyi akşamlar epeydir sipraktin kullanmıyorum beslenmemiz keyfimiz iyiydi ama geceleri çığlıkla uyanmasi bazen iki bazen dört/beş defa oluyor gündüz gayet iyi yemeklerini yiyor akşam çok güzel yatıyor ama gece ne oluyorsa aglamaca bagirmaca birde hocam cuma günü sabaha karşı fışkırır tarzda kustu kahvaltıdan sonra yine kustu ama akabinde başka bir şikayetimiz olmadı pazar ve pazartesi gunduz kusma olmadı ama çok mızmız istahsiz az önce yine kusma oldu dikkatimi çeken ta sabah yediği şeyleri bile butun bütün çıkarttı hiç sindirmemis ateş yok sadece nefesi çok kötü kokuyor.su içmek istiyor sürekli emadur kullandım şimdi uyuyor bunlar reflusyle alakalı olabilir mi domuz gribi geçiriyor olabilirmi sipraktinemi baslayayim aparaxmi önerirsiniz doktora goturmelimiyim hocam

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2018 Saat 04:03
Reflu de kusma olmaz!!!  Siz sakin Turk doktorlarinin akli ile is yapmayin.. 
Turk doktorlari; her kusana Reflu derler ve reflu hakkinda da en ufak bir bilgileri yoktur. O kadar zavallilar ki,
acip da bir kitaptan okuyup isin aslini ogrenmekten acizdirler.. 
gece bu skil ruyalar gormesi, gunduz etkisi altinda kaldigi olaylardan olabilir. Cok macerali, hareketli bir
 hayati olmasin..Fazla kalabalik icine de sokmayin. 
Sipraktin, Atarax'in isini de gorur.  Icerikleri benzerdir. 

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2018 Saat 19:01
Teşekkürler hocam.dun gece içtiği suyu bile fışkırır tarzda kusunca soluğu doktorda aldık hocam halsiz kaldı ateş olmadı nefes ve kakası çok kotu kokuyordu doktor idrar yolu iltihabı var dedi parazitten şüphelendi Reflü ile alakalı değil dedi sizin dediğiniz gibi metpamid  şurup andazol ve piyeloseptil şurup verdi şuan çok halsiz birde kansız dedi bu ilaçlardan sonra kan ilacı başlayacak tahlil sonucunu size göndermeye çalışayım hocam 

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2018 Saat 19:17
http://4GP.ME/bbtc/1542730467446.jpg

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat