boğaz enfeksiyonu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49261
Tarih: 22 Eki 2025 Saat 05:52
Konu: boğaz enfeksiyonu
Mesajı Yazan: barış_özgür
Konu: boğaz enfeksiyonu
Mesaj Tarihi: 24 May 2015 Saat 10:56
Merhaba Hocam,Sekiz Yaşındaki Oğlum 4 Gündür Ateşleniyor.2 Gün Önce Doktora Götürdüm Boğaz Enfeksiyonu Dedi.Dilinde Kalın Bi Beyaz Tabaka Vardı Ve Nefesi De Kötü Kokuyordu.Ancak Kan Tahlili Yaptırmadık Antibiyotiksiz Atlatamayacağımızı Söyledi.2 Gündür İlacı Kullanyıorum Ama Ateş Hala Devam Ediyor Ateşin Bu Kadar Sürmesi Normalmidir.Bu Rahatsızlığından Önce Diş İltihabından Dolayı Son İki Ayda 5 Kutu Antibiyotik Kullanmak Zorunda Kaldık.Vücut Direncine Bunun Bi Etkisi Varmıdır?Bu Arada Şu An Kullandığı İlacın İsmi Azro.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2015 Saat 19:13
Antibiyotik gereken durumlarda, Antibiyotik baslandiktan 1 gun sonra atesin dusmesi gerekir.. Dusmuyorsa; teshis yanlis demektir.
Bazi aptallarin, "-Antibiyotik etki etmiyorsa; MRSA enfeksiyonu vardir.-" sacmaliklarina sakin inanmayin, MRSA (Methicillin Resistant Staphylococcus Aureus) enfeksiyonlari son derecede agir hastaliklardir, hastalar oyle ayakta dolasmazlar, zaten hastanede yatiyor olurlar.. Ayrica da; dikkat edin, Azro, 3 gun verilen bir ilacdir. Diger antibiyotikler gibi, 1 hafta veya 10 gun verilmezler.
|
|