Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bademcik ameliyatı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76254
Tarih: 10 Kas 2025 Saat 21:19

Konu: Bademcik ameliyatı
Mesajı Yazan: BİLGİN
Konu: Bademcik ameliyatı
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2023 Saat 23:20
Merhaba hocam
8 yaş oğlumda iki aydır horlama apne gözlemlediğim için ayrıntılı bir kbb muayenesi için götürdüm
Ben de bademciklerin büyük olduğunu görüyorum fakat doktor şişliğin enfeksiyondan olmadığını, alerji ilaçlarına gerek olmadığını fakat yüzde seksen genzini kapattığını ve solunumunu etkilediği için alınmasının daha iyi olacağını söyledi
Ne derseniz hocam bekleyelim mi iyi halde bile horlama oluyor nasıl bir yol önerirsiniz teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2023 Saat 04:05
SAKIN inanmayin!!! Bademcikler agiz acildiginda, orta hatta yaklasirlar, agiz kapatildiginda, kenarlara cekilirler.
Turkiye'deki Tip Fakultelerinde 50 yildan beri Fizyopatoloji dersi kaldirildigi icin, boyle cahil doktorlar etrafta
dolasir olmuslardir.
Bugunden geriye giderek, bademciklerle ilgili yazilarimi okuyun (nerede ise her gun SORULUYOR!!!!!!!!)
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin, horlama gecer.

Mesajı Yazan: BİLGİN
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2023 Saat 09:03
teşekkür ederim cevabınız için tüm yazıları okuyacağım, bi şey daha sormak istiyorum; akşamları birşeyler yiyip yattığında horlama oluyor gibi gözlemliyorum, daha önceleri geğirme yapardı şimdi reflüye bağlı hormala ve bademcikte büyüme olabilir mi hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2023 Saat 18:52
ONCE dedigimi yapin! Sonrasi sonra!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat