Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

YÜZDE KIZARIKLIK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36427
Tarih: 27 Kas 2025 Saat 23:51

Konu: YÜZDE KIZARIKLIK
Mesajı Yazan: BERKOŞ
Konu: YÜZDE KIZARIKLIK
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2012 Saat 11:00
Sayın Hocam Öncelikle İyi çalışmalar diliyoruz, Ailece Paşa 2 hafta önce burun akıntısı ve tıkanıklığı rahatsızlığı ile keyfi kaçtı. O dönem başlamadan yeni ana okuluna başlayan çocukla karşılaşmışlar.Burun tıkanıklığını deniz suyu, iliadin çok şükür çözdük fakat hocam sadece yüzünde çok hafif çaplı soluk bugün çıkıp yarın kaybolan kızarıklıklar oldu ( Çok Ufakçaplı kaşıntısız) Bu çıkan kızarıklar neden olabilir acaba süre olarak 2 haftayı tamamladık burunda normale döndü ateş olmadı, Boğazda bir sıkıntı olmadı bazen husursuzluk yaptı bunun dışında pek sıkıntımız yoktu.Kafama takılan bu yüzde bir tanede olsa çıkan soluk kızarıklıklar acaba griptenmi oldu. Yoksa diyorum çocuktan mikropmu kaptı ne dersiniz, Doktora götürseydim belkide alerjik derlerdi onun için götürmedim acaba 5 hastalık olabilirmi yapacağımız bir şey varmı.Keyfi gayet iyi Paşanın.Selamlar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2012 Saat 17:57
Yuzde gordukleriniz; kuvvetli oksurme veya kusma sonucu yuze kan hucum etmesi ile olan bir durumdur. Bu ufak kilcal damarlardaki catlamalarla olan "cilt alti kanamalari" kendiliginden gecerler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat