Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yemek yediremiyorum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17223
Tarih: 22 Eki 2025 Saat 06:05

Konu: yemek yediremiyorum
Mesajı Yazan: mavi boncuk
Konu: yemek yediremiyorum
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2009 Saat 12:01
hocam biri 2005 kasım doğumdu diğeri 2008 ocak doğumlu ikitane çocuğum var gayet yemeklerini güzel yiyolardı fakat şu son 1.5 aydan beri yaptığım yemekleri çöpe döküyorum olduğu gibi bi kaşık bile yediremiyorum neoldu anlamadım öle sıcak bi şehirdede oturmuyoruz sıcaktan oluyo desem iştahları kesildi birden bire ne yapmalıyım acaba
bide hocam 2008 ocak doğumlu kızıma hiç bir şekilde süt ve süt ürünleri yediremiyorum ne yaptıysam nafile boyuda 2 santim kısa süt içmiyor yoğurt yemiyor süt içmediği için ve yoğurt yemediği için malesefki bu hazır satılan meyveli yoğurtlardan yediriyorum hergün 2 tane yanlışmı yapıyorum acabaCry yapacak bişeyim kalmadı artık hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2009 Saat 18:18
Meyvalı yoğurtların bir zararı yok. Bunları sevdiğine göre, "dondurmayı" da sevecek. Kilo ile dondurma alın, yemeklerin üstüne tatlı niyetine bir çanağa bir topak koyup verin. 1-2 gün sonra ona çaktırmadan, dondurmanın üzerine biraz şekerli süt dökün, önce dondurmayı yesin, arkadan "erimiş dondurmayı" da çanağı kafasına dikip içsin. Her gün bu erimiş (!) dondurma miktarını arttırın, bu şekilde soğuk süt içmeyi sevdirirsiniz. İlerki günlerde doğrudan soğuk şekerli süt koyup verin. Günde en az 500ml. sütlü gıda içirebilirseniz mesele yok demektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat