Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

morluk ve uyku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44366
Tarih: 23 Kas 2025 Saat 02:26

Konu: morluk ve uyku
Mesajı Yazan: elifck
Konu: morluk ve uyku
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2014 Saat 19:25
hocam mrb.4.15günlük kızım banyo yaptırırken fark ettim sol sırt kısmında hafif morluk vardı endişelendim .neden olabilir acaba??????ikinci sorum hocam herşeyi normal olan bu aylardaki bir bebegin ortalama uykusu kaç saattir???çünkü kızım sürekli emmek ve uyumak istiyor.teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2014 Saat 21:48
Ilk defami goruyorsunuz??
Dogumdan itibaren olan; "Mongol Lekesi" olup, kendiliginden kaybolur. Sonradan cikma ise, resim gondermeniz gerekli..

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2014 Saat 20:59
hocam normelde yok  duş aldırırken su biraz sıcak olunca ortaya çıkıyo normalde o kısmın rengi biraz degişiyor.

Mesaj Tarihi: 12 Haz 2014 Saat 09:55
Bosverin.. Merak etmeyin, carpmakla olmadi!!!

Mesajı Yazan: ayemel
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2014 Saat 12:41
Hocam benim 2 kızımda da sırtlarında  omuzlarında bel kısımlarında mongol lekeleri var. Doğumdan beri vardı. Biri 3 yaşında olmak üzere diğeri 2 olacak hala bu lekeler var. Kendiliğinden ne zamana kadar geçer. Kalıcı olur mu ? Ve de normal mi?

Mesaj Tarihi: 12 Haz 2014 Saat 17:55
En gec; 10 yasina kadar kaybolur. Hic boyle lekeleri olan "eriskin" gordunuzmu????

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2014 Saat 00:30
hocam dogum lekesini biliyorum ondan degil benim kafama takılan sorun şu kızım gazlı  bebekti gazını çıkartmak isterken acaba fazla mı sırtını ovdum yada pıt pıtladım ????????
AYRICA Bİ BAŞKA SORUM ;BİR KAÇ GÜN ÖNCE HAFİF Bİ GRİP GEÇİRDİK GRİPDEN MİDİR BİLMİYORUM SOL GÖZÜ BİRAZ KÜÇÜK GİBİ DAHA ÖNCE YOKTU SON GÜNLERDE FARK ETTİM NEDEN OLABİLİR HOCAM TEŞEKKÜRLER.

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2014 Saat 08:06
Ilk cevabimda ne dedim??? Biliyordum , suallerin arkasinin gelecegini..
Gozu Gripten.

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2014 Saat 00:12
hocam resim istemişsiniz fakat normalde yok renk degişimi duş esnasında oluyo sıcak su ile ortaya çıkıyo neden kaynaklanabilr acaba özürdilerim vaktinizi aldım.Tongue

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2014 Saat 10:16
Derisinin, damar yapisi ile ilgilidir, onemli degildir...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat